Spikes op het podium!

Nadat IT-specialist Spikes in maart 2014 de wereldwijde ‘Best User Interface Award’ in ontvangst mocht nemen tijdens de Las Vegas conferentie, is het bedrijf recent opnieuw in de prijzen gevallen met een erkenning als ‘Microsoft Country Partner of the Year 2014 voor België’ én als één van de drie finalisten van de ‘Worldwide Office App Development Partner of the Year Award’ van Microsoft. Spikes werd verkozen uit meer dan 2800 inzendingen wereldwijd. Daarmee wordt het Antwerpse IT-bedrijf samen met gerenommeerde ondernemingen uit de hele wereld erkend als een toppartner van  Microsoft. Spikes dankt beide bekroningen aan een uitstekend rapport op het vlak van innovatie en implementatie van op Microsoft-technologie gebaseerde oplossingen voor zijn klanten.

Daarmee wordt het Antwerpse IT-bedrijf samen met ondernemingen uit de hele wereld erkend als een toppartner van  Microsoft!

“Naast de verkiezing tot ‘Microsoft Country Partner of the Year’, beschouw ik de finaleplaats in de ‘2014 Worldwide Office App Development Partner of the Year Award’ als de formele erkenning van de ontwikkelingsexpertise bij Spikes waarvan onze klanten zullen profiteren”, verklaart Marc Dries, Managing Director van Spikes. Bedrijven zullen nog geruime tijd ‘on premise’ systemen operationeel houden, maar toch stap voor stap hun efficiëntie willen opdrijven met de integratie van een deskless workers strategie. Bedrijven hebben daarom nood aan een IT-partner die cloud-integratie uitvoert én tegelijkertijd de expertise in huis heeft om mobiele apps te bouwen en te integreren met ‘on premise’ systemen.
“Dankzij de overname van cloud-integrator T-BENCH begin dit jaar en de beide Microsoft awards, is het duidelijk dat Spikes klaar staat om als één van de eerste IT-specialisten volwaardige Enterprise Mobility Solutions aan bedrijven te leveren nog voordat de ‘app-ocalips’ echt losbarst”, aldus Marc Dries.

“De genomineerde bedrijven bij de awards voor dit jaar zijn bij de beste en briljantste ondernemingen binnen ons partner-ecosysteem. Het is dan ook geen verrassing dat Spikes bekroond is als finalist in de 2014 Worldwide Office App Development Partner of the Year Award,” verklaart Phil Sorgen, corporate vice president, Worldwide Partner Group, Microsoft Corp. “We feliciteren Marc Dries en zijn team met deze indrukwekkende prestatie en hun doorgedreven toewijding om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die echt het verschil maken voor onze gezamenlijke klanten.”

De Microsoft Country Partner of the Year Awards bekronen partners op nationaal niveau die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd om Microsoft-oplossingen aan te bieden aan meerdere klanten tijdens het afgelopen jaar.
De award is zowel een erkenning voor het engagement van Spikes t.a.v. het Belgische kantoor van Microsoft als voor de innovatieve prestaties, het streven naar klantentevredenheid en het aanbrengen van nieuwe klanten.

De Microsoft Partner of the Year Awards bekronen de partners van Microsoft die uitzonderlijke oplossingen op basis van Microsoft-technologie hebben ontwikkeld en geïmplementeerd tijdens het afgelopen jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s