1 Year @ Spikes!

Het zit er aan te komen. Dat moment waarop je 1 jaar in dienst bent en ze je vragen om een kort tekstje over je ervaringen te schrijven. En wat een avontuur was het tot hiertoe!

Ik herinner me nog die eerste dagen. Toch wel een speciale ervaring, dat moment dat je start in een nieuwe omgeving. Allemaal mensen die je niet kent en van wie je de naam na een maand nog niet onthouden hebt.

Nadat ik afgestudeerd was heb ik eerst nog een cursus Development gevolgd bij de VDAB. Op een gegeven moment moest ik sollicitatiemails beginnen schrijven en zo ben ik bij Spikes terecht gekomen. Een functie als developer was sowieso een must, alsook de locatie. Spikes was toen nog gevestigd in Berchem. Nadien zijn we verhuisd naar het centrum van Antwerpen, de ideale ligging voor mij. Na enkele vlotte gesprekken werd ik aangenomen als Junior Sharepoint Developer. Klein detail, ik had nog nooit met SharePoint gewerkt. Dit duurde echter niet lang, want vanaf dag 1 werd ik ondergedompeld in de wondere wereld van SharePoint.

Na mijn eerste week werd ik al direct op cursus gestuurd om mij in snel tempo klaar te stomen voor het echte werk. De afwisseling van één week op cursus gaan en de volgende week de theorie in praktijk brengen, was niet alleen aangenaam maar ook zeer leerrijk en zorgde ervoor dat ik vrij snel weg was met SharePoint. Na de opleidingen mocht ik meteen meewerken aan lopende projecten en zo ontdekte ik stapsgewijs nieuwe dingen. Na alles wat ik geleerd en ontdekt heb, kijk ik met voldoening terug op het voorbije jaar!

De technische kant was echter niet het enige sterke punt dat me meteen aansprak bij Spikes. De aangename collegiale sfeer die er op de werkvloer hangt en de behulpzaamheid van de collega’s maakt Spikes tot een ideale werkomgeving waar werk en ontspanning hand in hand gaan.

Bij Spikes zijn er ook regelmatig evenementen die de collega’s bij elkaar brengt en dit is het ideale moment om ze beter te leren kennen. Dit bleek pas echt na de short-ski, wat voor mij persoonlijk een life-changing evenement was. Ik kijk dus al uit naar de volgende Spikes short-ski!

Op één jaar tijd kan er veel veranderen in je leven, in mijn geval was dit dankzij Spikes en ik heb nog geen moment spijt gehad dat ik bij Spikes ben gestart. Een aangename werksfeer, toffe collega’s, voldoende off-work activiteiten, leuke projecten en de mogelijkheid om jezelf en je kennis te verruimen. Kortom de ideale werkplek voor mij!

Danny Cloots 
SharePoint Developer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s