Citaat

Vlaamse lieveling van Microsoft & Google ook bij Spikes!

Eind 2012 verhuisde Spikes met het hele kantoor van Berchem naar het voormalige AWW gebouw in Antwerpen Centrum. Een aangenaam kantoor met een uitzonderlijk zicht op de stad! Bij Spikes staat contact en samenwerking met collega’s en management centraal. Dit uit zich in de flexibele werkplekken en open kantoorruimtes. Natuurlijk brengt deze ‘open space’ geluid en lawaai met zich mee. We gingen op zoek naar eepuzzel_officen oplossing en vonden een designbedrijf dat zich hier in specialiseert. Om de werkplek zo aangenaam mogelijk te maken en collega’s niet te storen plaatsten we opvallende ‘BuzziSpaces’. De meubels absorberen en dempen het geluid zodat er rustig een meeting kan worden gehouden. Natuurlijk wordt hier niet enkel in gewerkt. Even gezellig bijbabbelen of misschien zelfs een dutje tijdens de pauze? Alles is mogelijk!

En wat blijkt? Zelfs bij Microsoft en Google in Sillicon Valley zijn deze opvallende kantoormeubelen, van Belgische Makelij, een echte hype!

BuzziSpace, een Antwerps designbedrijf, welbekend van de akoestische kantoormeubelen vindt zijn weg tot zelfs in Silicon Valley!

Het gros van Silicon Valley – denk Microsoft, Facebook, Google of Amazon – is intussen klant. ‘Voor hen moet de werkplek aangenaam zijn, leuk, liefst met Europees design. Zij zijn daarin trendsetters, maar stilaan volgt wel de rest van de kantorenmarkt. En eenmaal je in de VS voet aan de grond krijgt, spreek je over andere getallen. Een Europese of een Amerikaanse bestelbon, dat is een nulletje verschil. Om een idee te geven: van onze poefs heeft Nike er voor zijn hoofdzetel in Portland 600 besteld. In één keer.

                                             Bron: De Tijd: http://www.tijd.be/r/t/1/id/9402142.

 puzzel_office

Spikes-54

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s