Aside

Super HTML’er!

Onlangs nam Spikes deel aan ‘Vlajo Ondernemers voor de klas’, het grootste onderwijsproject tussen scholen en bedrijven in Vlaanderen.

Hierbij deelde Marc Vanderheyden, Managing Partner bij Spikes, tijdens twee interactieve sessies zijn ervaringen binnen het bedrijfsleven aan laatste jaar studenten informaticabeheer.

Door deze deelname hopen we ondernemingszin bij jongeren te stimuleren en hen warm te maken om het bedrijfsleven in te stappen.
En wat bleek? Marc zijn sessie was absoluut inspirerend. Zo kreeg hij onmiddellijk de vraag van Wesley Demul om stage te komen lopen bij Spikes.
Wesley heeft de afgelopen twee weken mailings omgezet van Word naar HTML voor gebruik in MailChimp. Hij deed dit onder de begeleiding van onze Marketing Manager, Kat Coppieters. Bedankt voor je bijdrage Wesley, we zien je graag terug!

Wesley Demul

Lees hier de ervaringen van Wesley:

Time flies when you are having fun! Dit was zeker het geval tijdens mijn stage bij Spikes! In twee weken tijd heb ik niet enkel veel bijgeleerd over HTML, maar ik heb ook een idee gekregen hoe het er aan toe gaat in de echte wereld.
Ik had wat schrik in het begin, maar ik ben geweldig ontvangen! Al mijn collega’s zijn vriendelijke en aangename mensen. Ook de communicatie loopt hier vlot. Bij Spikes gebruikt men bijvoorbeeld Yammer en Lync voor interne communicatie.

Ik heb me tijdens mijn stage bezig gehouden met het maken van mails in HTML. Ik denk dat ik hier toch wel een mooi resultaat heb gebracht. Je leert ook ineens hoe het gaat om met andere personen samen te werken. Dit is een hele verandering tegenover school waar je meestal alleen werkt aan een project.

Ik ben enorm blij dat ik de kans heb gekregen om stage te lopen bij Spikes. Ik had hier zelfs liever langer dan twee weken gebleven. Moest ik de kans krijgen om als vaste werknemer bij Spikes te komen werken, zou ik dit zeker overwegen!

Wesley Demul,
Stagiair HTML

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s