Aside

Office365 Summit, Amsterdam

Afgelopen week (12 & 13 februari 2015) trok ik samen met enkele collega’s richting Amsterdam. Hier beleefden we een aantal aangename maar vooral leerrijke dagen op de Office 365 Summit.

Dergelijke events zijn belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste technologieën. Ook het leggen van connecties is hierbij zeker een niet te onderschatten pluspunt.

Onafhankelijk van de opgedane kennis was ik trots te kunnen onthouden dat Spikes dezelfde visie deelt als Microsoft. Straffer zelfs, de weg die Microsoft zijn partners op dit event probeerde uit te sturen was voor ons niets nieuws.
Een groot deel van de sessies werden namelijk gewijd aan de optimalisatie bij het gebruik van software binnen organisaties. Niet enkel een product opleveren naar de noden van een IT-manager maar ook zorgen dat gebruikers hier effectief mee aan de slag kunnen staat hierbij centraal.

Op gebied van technologische innovatie hebben we bij Spikes ook al grote stappen gezet. Zowel op vlak van infrastructuur, dankzij T-BENCH, onze cloud-integratie-divisie, als op vlak van custom development wist Spikes zich te onderscheiden. Zeker bij het aanhalen van de reeds gebouwde klantencases met AngularJS en Cordova werd duidelijk dat we met Spikes trots mogen zijn op de reeds afgelegde weg.

Verder zou ik bij deze ook nog de organisatie, de collega’s en concullega ’s die hebben bijgedragen tot dit aangename en leerrijke event willen bedanken.

Office 365 summit

 

 

Rob Lempens,
SharePoint Developer

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s