Citaat

Anderhalf jaar Spikes, anderhalf jaar vol afwisseling!

Op de dag van vandaag hebben mensen in de IT-sector een ruime keuze aan potentiële werkgevers. Rekening houdend met deze diversiteit is het voor een groeiend bedrijf van cruciaal belang om op te vallen! Om toekomstige collega’s een zo volledig mogelijk beeld te geven van het leven bij Spikes lieten we deze keer Hans Ocket, Business Consultant, aan het woord. Hij vertelt zijn ervaringen.

Met mijn opgedane kennis in SharePoint had ik altijd al meer willen doen.

“Met mijn opgedane kennis in Sharepoint had ik altijd al meer willen doen. Ik ging dan ook op zoek naar een uitdaging in die richting. Zo kwam ik bij Spikes terecht.
De ‘spreekwoordelijke’ klik was er meteen. Vanaf dag één kon ik meedraaien op een project als Sharepoint Configurator. De samenwerking met teamgenoten was optimaal.
Uit ervaring weet ik ondertussen dat hier sterk in wordt geïnvesteerd. Met initiatieven als Tuesday Café, Summer & Winter Kick-off en andere activiteiten slaagt Spikes er telkens in iets bij te brengen zowel op vlak van kennis, teamspirit en amusement. Zelf ben ik reeds actief geweest in vele IT-bedrijven, maar ik ken slechts weinig bedrijven die van teamwork een aandachtspunt maken én er dan ook in slagen!

Mijn eerder opgedane ervaring maakte dat ik ondertussen bij Spikes ook ben doorgegroeid tot Projectmanager van verschillende projecten in diverse sectoren. Grote bedrijven zoalst Arcelor Mittal, Carrefour en Bekaert hebben elk hun eigen problematieken waarvoor we oplossingen uitwerken. Dit maakt het werk zeer afwisselend en boeiend. De uitvoering van envisioning fases (analyses), opstellen van budgetten, het begeleiden en deels zelf uitvoeren van de configuraties en ontwikkelingen behoren nu tot mijn hoofdtaken. Dit zorgt voor zeer veel afwisseling en dynamiek.

Anderhalf jaar geleden kon ik niet weten dat Spikes Microsoft Country Partner of the Year zou worden, maar een betere organisatie om iets met SharePoint te doen kon ik dus niet treffen! De verschillende sessies waarbij de strategie en visie door het management uit de doeken wordt gedaan leerde me dat er zeer vooruitstrevend en toekomstgericht gedacht en gewerkt wordt. Hierdoor ben ik er van overtuigd dat de toekomst van het bedrijf verzekerd wordt.”

DSC_1036Hans Ocket
Business Analist

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s