Aside

Welkom Peter & Bert!

Afgelopen week was een vruchtbare week bij Spikes. Op 1 april werd ons Hybrid Cloud Infrastructure team met twee ervaren consultants versterkt! Peter & Bert zullen, elk met hun specifieke kennis van Microsoft-technologieën, de systemen van bestaande en nieuwe klanten optimaliseren.

Bert zal zich op Spikes voornamelijk bezig houden met Core IO. Het spreekt echter voor zich dat Bert meer te bieden heeft dan dat. Zo is Bert doordrongen van het Costa Ricaanse levensmotto ‘La Pura Vida’ en zal hij op zijn perfecte zaterdagavond een BBQ op het strand aansteken na een heerlijke dagje surfen!

Peter daar en tegen is naast zijn brede interesse in technologie (o.a. Messaging & O365)  ook helemaal in de ban van Zina, zijn groen gevleugelde ara! Deze sociale en levenslustige persoon zal zijn zaterdag doorbrengen in goed gezelschap en eindigen met een feestje. Hem vind je trouwens zeker terug op Pukkelpop!

Enjoy your LifeAtSpikes!

     Bert Vaerendonck5 Peter Remans

Een reactie op “Welkom Peter & Bert!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s