Spikes is ready to race into the future!

Afgelopen dinsdag was het weer zover. De tweemaandelijkse versie van de Spikes Tuesday café. Zoals steeds een moment om naar uit te kijken, een keertje ontspannen en de talrijke collega’s te ontmoeten in een ietwat andere context.

Zoals steeds was er een informatief en leerrijk gedeelte aangevuld met een fun event. Ditmaal was de locatie van het fun gedeelte bepalend: de indoor kart van Puurs. Maar daarover zo dadelijk meer.

Het eerste deel van de avond was gewijd aan de voorstelling van de nieuwe teams binnen Spikes. Om nog korter op de bal te spelen en de diversiteit van de oplossingen die we voor onze klanten brengen nog beter te ondersteunen werden er recent wat organisatiewijzigingen doorgevoerd. Een uitstekend moment dus om deze wijzigingen toe te lichten aan de gehele groep. Hierbij kreeg ieder team een kort podium om zijn speerpunten en visie toe te lichten. Uit het relaas van de verschillende teams blijkt wel dat we als Spikes intussen goed gewapend zijn om volledige Microsoft Cloud gebaseerde collaboratieve oplossingen voor onze klanten te realiseren van de infrastructuur integratie, over moderne Any Device gebaseerde platformen tot en met het gehele change management en gebruikersadoptie proces toe. Kortom een sterk verhaal gecombineerd met de drive van enthousiaste teams moet zeker tot de nodige successen leiden in de toekomst.

En dat die successen steeds meer en vaker komen, mag wel blijken uit het overzicht van de algemene gang van zaken van Spikes zoals uiteengezet door onze CEO, Marc Dries. Spikes is nog steeds bezig om te groeien en heeft mooie voortuitzichten voor het komende jaar.

DSC_1668

Het tweede info topic van de avond kwam uit ietwat onverwachte hoek. De seksuologe Mieke Mievis zou ons een uiteenzetting geven over lichaamstaal. Als we haar mogen geloven, valt er heel wat af te leiden uit hoe mensen non-verbaal communiceren. Zitten ze met hun benen over mekaar of niet, raken ze met hun rechterhand of hun linkerhand hun lichaam aan, kunnen ze wel of niet lang van hun eigen lichaam afblijven? Nog maar een paar voorbeelden van de talrijke elementen van lichaamstaal die een rol spelen. Wist je dat we blijkbaar nooit een echte beslissing nemen als we onze twee voeten niet op de grond hebben? Zo zie je maar dat niet enkel wat je hoort belangrijk is, maar vooral ook wat je ziet aan de persoon met wie je communiceert. Benieuwd hoe de collega’s zich de komende tijd gaan gedragen, nu ze dit allemaal weten.

Na dit alles was het natuurlijk hoog tijd om ook de snelheidsduivels onder ons nog eens los te laten. Afgaande op de hoeveelheid boetes die passeren zijn er dat nog al wat. Dus dat het ditmaal in een gecontroleerde omgeving, met name een kartcircuit, plaatsvond was dus mooi meegenomen. De raceoveralls werden aangetrokken en twee groepen van enthousiaste racers maakten zich klaar. We hadden blijkbaar geluk want de karts werden afgelopen week vernieuwd waardoor we blijkbaar over quasi nagelnieuwe karts konden beschikken. Al snel bleek dat het circuit er bijzonder glad bijlag en dat de diverse schuifpartijen het zetten van een goede kwalificatietijd niet echt evident maakte. Desalniettemin deed eenieder zijn best om zo snel mogelijk de rondjes af te werken. Dit resulteerde in twee finales die op het scherpst van de snee gestreden werden. Uiteindelijk kon er maar één winnen en ditmaal moest de jeugd het duidelijk afleggen tegen de meer ervaren rijders. De podiumceremonie maakte duidelijk dat iedereen zich dik geamuseerd had en een overenthousiaste sprong van het podium maakte meteen ook duidelijk dat landen met gladde schoenen op een door champagne overgoten natte vloer geen sinecure is :-(.

Intussen waren de magen ook behoorlijk gaan grommen van de zware inspanningen en konden we ons tegoed doen aan een overheerlijke barbecue. De avond werd afgesloten met het bekijken van de interland Israël-België op tv.
Gelukkig was het eerste gedeelte van de avond veel beter dan de match.

Kortom het was wederom een erg geslaagde avond waar we met zijn allen genoten hebben van de fun activiteiten en wederom veel opgestoken hebben van het informatieve gedeelte. We kijken uit naar de volgende activiteit.

Werner Vanhees
Customer Success Manager

Met dank aan fotodaan.be!
Meer foto’s op onze facebookpagina.

DSC_1572 DSC_1555 DSC_1533

DSC_1566 DSC_1680

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s