Video

What happens in Sölden stays in Sölden… but a little preview is allowed !

Stel je voor: Een idyllisch landschap van bergen met een verse laag sneeuw. Een hemelsblauwe lucht met een stralende zon die het beste van zichzelf geeft. Voeg hier nog een groep enthousiaste Spikees aan toe en je hebt de ingrediënten voor de ideale SpikesShortSki cocktail!

De Boog kan niet altijd gespannen staan.

Aangezien de boog niet altijd gespannen kan staan, trokken we op 20 maart met een aantal Spikees naar het immer gezellige Sölden. Gedurende deze vierdaagse werd er genoten van een traditionele shortski, in al haar aspecten.

Denk aan brede, weinig bevolkte pistes waarvan onze Belgische snelwegen alleen maar van kunnen dromen. Onder de middag gezellig lunchen op of naast de piste in een traditionele Bierstube. Na een lange dag skiën volledig opgaan in de uitgelaten sfeer die er heerst in de Après-ski tent. En dan ’s avonds, genietend van glas wijn, gezellig tafelen en het ophalen van leuke anekdotes over projecten. Om de dag af te sluiten eindigen we met het ontdekken van de geneugten die een avondje stappen in Sölden met zich mee brengt.

Aangezien woorden te kort schieten om deze sublieme ski trip te beschrijven, hebben we enkele herinneringen op film gezet. Zo kunnen we de komende jaren nog lang nagenieten van deze onvergetelijke reis.

Meer foto’s op onze facebookpagina.

Met dank aan Frederik De Wieuw voor zijn doorzettingsvermogen en volharding om er een leuke compilatie van te maken! Wij kijken al uit naar de editie van 2016!

(Bekijk in 1080p HD)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s