Aside

Het getal vier.

Jullie wisten al dat april de vierde maand is van het jaar in onze kalender.  Bovendien wordt het getal 4 als ‘heilig’ beschouwd. Het wordt namelijk geassocieerd met het aardse. Denk aan onze vier windstreken, de vier basiselementen of een pizza quattro stagioni of formaggi. Bovendien blijkt dat het woord ‘april’ afkomstig is van het Latijnse woord aperire, wat zoveel als openen betekent.

Met enige trots kunnen wij melden dat de afgelopen maand Spikes haar deuren opende* voor vier nieuwe super Spikees!

Jullie konden reeds kennis maken met Bert & Peter. Vandaag maken we kennis met Andor en Christophe, twee verse krachten die ook in het Hybrid Cloud Infrastructure team (ook wel bekend als het voormalige T-BENCH) starten.

Andor volgde zijn vrouw in haar droom om in Berlijn te wonen. Gedurende de week werkt hij echter in België. Samen met onze collega’s zit hij op het boeiende maar uitdagende Sibelco Project. Hier staat hij in voor het integreren en migreren van de volledige mailinfrastructuur wereldwijd! Vragend achter zijn favoriete quote, kwam Andor’s barmhartigheid naar boven: “Doe niet bij anderen, wat jou ook niet mag worden aangedaan.” Het is dan ook een wijze levensles waarnaar hij zijn kinderen tracht op te voeden.

Ook mochten we Christophe welkom heten. Hij start in hetzelfde team. Christophe zal met zijn specifieke kennis de systemen van huidige en nieuwe klanten helpen optimaliseren. Als kind wou hij echter profvoetballer worden. Dat is hem ei zo na gelukt. In zijn jongere jaren speelde hij namelijk in de hoogste klasse van ons land. Het blijkt echter dat zijn favoriete bezigheid IT blijft. Dat kan niet anders dan goed komen bij Spikes!

Wij wensen Andor & Christophe van harte welkom, enjoy your Life At Spikes!

andor-christophe

* Wist je dat onze deuren nog steeds openstaan voor nieuw talent?
Neem een kijkje op spikes.be/jobs en neem contact op met onze HR & Recruitment Enthusiast, Dominique Schroijen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s