Video

“Spikes, een perfecte match met Limburg”

Spikes stelt met trots een nieuw kantoor in Hasselt voor! Wij zijn helemaal fan van ons team en willen er daarom voor zorgen dat onze werknemers gelukkig zijn… En blijven!

Daarom kijken wij regelmatig naar de behoeften van onze eigenste Spikees. Na intern onderzoek zagen wij dat maar liefst meer dan dertig procent afkomstig is uit het groene Limburg. Dit betekent minstens:

  • … twee uur file per dag;
  • … twee uur tijdverlies per dag;
  • … en vooral twee uur humeurigheid per dag :-).

Zonde, niet? Een tegemoetkoming leek ons dan niet meer dan terecht: we voerden reeds flexibele werkuren in, ook thuiswerken is bij ons toegestaan. Maar wat dan met dat onmisbare teamgevoel?
Dus gingen we verder op zoek: wij geloven immers in de positieve werking van contact met je collega’s! We bezochten fysiek de plek van dit grote vraagstuk… En daar zijn we blijven plakken. In februari 2015 opende Spikes dan ook zijn eigen kantoor in het centrum van Limburg: Hasselt verwelkomde ons met open armen, en wij werden helemaal verliefd op deze charmante stad!

Nu, 3 maanden later, lijkt het een enorm succes te zijn. In ons nieuwe stekje gonst het van enthousiasme: onze werkvloer is beduidend gevuld met gelukkigere (en meer uitgeslapen?) werknemers. En daarnaast betekent een nieuw kantoor tevens… plek voor nieuwe collega’s! Heb jij zin om één van onze bureaustoelen warm te komen houden? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wie weet word jij wel een rasechte, Limburgse Spikee!

Bedankt aan Morrec voor de leuke beeldencompilatie!
Interesse in Spikes? Eén adres: jobs@spikes.be!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s