1 september, de start van een nieuw leven?

Eén september wordt in België veelal geassocieerd met de start van het nieuwe schooljaar. Voor de meeste kinderen een ongelukkige dag aangezien de zomervakantie er nu definitief op zit. Voor Sarah & Hannes startte deze 1 september niet op de schoolbanken maar bij Spikes. Als pas afgestudeerde handelsingenieurs aan de UA vonden ze het hoogtijd om aan hun carrière te beginnen.

Wij zijn dan ook erg verheugd om hen vandaag in ons Office365-team te verwelkomen! Samen met enkele Spikees zullen wij deze kersverse Business Consultants de komende weken en maanden meenemen op ontdekkingsreis in de wondere wereld van IT!

Sarah GeersSarah, oorspronkelijk uit Mol maar toch gezwicht voor het bruisende Antwerpen, droomde als kind om professionele turnster te worden. Later combineerde ze haar studententijd met het ontdekken van de wijde wereld. Als ideale vakantiebestemming raadt ze dan ook aan om naar de Westkust van de VS te trekken. De collega’s zijn absoluut blij dat er nog eens een vrouw start bij Spikes en kunnen steeds terecht voor een leuke babbel en luisterend oor bij haar.

Hannes, een medestudent van Sarah, houdt van Casper, zijn gele fiets! Hannes DamsDe afgelopen maanden ging hij, in combinatie met het afwerken van zijn studies, als fietskoerier aan de slag. Na een val was hij toch geschrokken en koos hij voor een carrière als IT-Consultant. Tijdens zijn opleiding ging Hannes een halfjaartje naar Portugal. Indien hij meer uren in één dag had zou hij dan ook dolgraag Portugees leren en tekenlessen nemen. Hannes gaf nog even volgende quote mee om zijn enthousiasme te benadrukken:

If you want it to happen, make it happen!”


Met deze 10 kleine tips zullen jullie ongetwijfeld jullie ‘nieuwe leven’ op een goede manier starten.

Van harte welkom! Enjoy your life at Spikes! 

How to Be Happy At Work: 10 Simple Tips That Work

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s