Funday 2015!

Drie jaar geleden werd uitbundig het 10-jarige bestaan van Spikes gevierd. Op zaterdag 3 oktober 2015 konden we de tiende editie van onze Spikes-FUNDAY vieren!

De funday is een initiatief dat tien jaar geleden is gestart om collega’s samen te brengen op een gezellige familiedag. Vandaag is deze dag uitgegroeid tot een grootst event voor alle Spikees en hun gezin. De vorige negen edities werden reeds talloze leuke activiteiten georganiseerd, maar deze 10de editie was er toch eentje om nooit te vergeten!

FunDay-Spikes NV 2015

Ik zet de dag even op een rijtje:

  • Funday: zaterdag 03/10 om 12u.
   De zon kwam tevoorschijn dus dat voorspelde veel goeds!
  • Locatie: de Biestheuvel in de buurt van Eindhoven.
   Een mooi en groot domein; een aanrader voor zulke events.
  • Lunch: broodjes en soep. We bevinden ons in Nederland dus de gebruikelijke (karne)melk en jus-d’orange konden niet ontbreken.
  • Activiteiten:

   We konden kiezen uit 3 activiteiten: adventures cooking, adventures games en een tocht met een Solex. Zelf koos ik voor de adventure games waarbij we onderverdeeld werden in drie teams die avontuurlijke activiteiten moesten uitvoeren. Tijdens deze activiteiten was het de bedoeling om informatie verzamelen. Deze informatie was nodig om het eindspel, een ‘battle’ tussen de drie teams, te kunnen winnen. Ons (groene) team was goed on-track en we slaagden met het grootste gemak in opdrachten als voedsel zoeken, quad rijden, hoogte parcours, muurklimmen en vuur maken. Alle informatie om het eindspel te kunnen winnen, hadden we verzameld dus we waren klaar voor de ‘battle’. Spijtig genoeg hebben we het heel nipt, op enkele seconden na, moeten afleggen tegen het roze team. Het blauwe team daarentegen had (wat) meer moeite met het eindspel maar werd wel verdienstelijk derde (of was het nu laatste? ;-))

   FunDay-Spikes NV 2015 FunDay-Spikes NV 2015

   Mijn vrouw koos voor het adventure cooking. Ook hier werden de taken verdeeld over een aantal groepen. Sommigen bakte brood (voor bij het avondeten), andere maakten chicken wings, Oosterse gehakt rolletjes, pindasoep en Hollandse krabbetjes soep voor tijdens het vieruurtje. Achteraf kon iedereen mee genieten van deze lekkernijen tijdens een gezamenlijk rustmoment tussen de activiteiten.FunDay-Spikes NV 2015

   Verder konden er ook nog ijsjes, suikerspinnen en veel ander lekkers gegeten en gedronken worden. De kleinere kinderen werden ondertussen bezig gehouden door een heel goed georganiseerd animatieteam. Ze hebben zich geen minuut verveeld en als er toch even een moment van rust was, stond al snel een clown klaar of werden ze geschminkt in Mega Mindy, een piraat, een tijger… Wij, als ouders, konden op deze manier onbezorgd genieten van de dag.

   De (gelukkige) collega’s die voor de laatste activiteit kozen werden, halverwege hun solex tocht rondom Eindhoven, verrast met een – echt waar – helikoptervlucht!!

FunDay-Spikes NV 2015

FunDay-Spikes NV 2015

 • Dinner: Barbecue met Salad Bar.
  Een heel uitgebreid en super lekker barbecue met een glaasje bij een ondergaande zon; wat wil een mens nog meer!
 • Verrassing act: cover band roundabout (www.roundabout.be) waarop we onze beentjes konden losgooien.We blijven een IT bedrijf dus het waren het hoofdzakelijk de vrouwelijke Spikees en partners vergezeld van de kinderen die we konden terugvinden op de dansvloer.

FunDay-Spikes NV 2015-6969

Bij het naar huis gaan kregen nog allemaal een goodie bag mee vol leuke gadgets en lekkere wijn om later nog eens na te genieten.

Deze tiende editie overtreffen zal moeilijk zijn maar ik twijfel niet aan de kwaliteiten en drive van het organiserend comité om volgend jaar nog beter te doen.

Om af te sluiten, denk ik dat ik uit naam van alle aanwezigen kan zeggen; bedankt aan het feestcomité en Marc & Marc voor deze toch, onvergetelijk, tiende editie!

PS: dank aan de fotograaf Danny en zijn vrouw (www.b2b-photography.be/) om dit alles prachtig in beeld te brengen

PPS: het feestcomité heeft ook een naam: Dominique Schroijen, David Maes, Frederik de Wieuw, Katleen Coppieters, en Thomas Gielissen

Laurent Lamot
Project Manager

Neem een kijkje op onze facebookpagina voor meer foto’s!

 
FunDay-Spikes NV 2015FunDay-Spikes NV 2015FunDay-Spikes NV 2015FunDay-Spikes NV 2015FunDay-Spikes NV 2015FunDay-Spikes NV 2015FunDay-Spikes NV 2015 FunDay-Spikes NV 2015 FunDay-Spikes NV 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s