Aside

Let’s speeddate!

Afgelopen maandag (5 oktober 2015) nam Spikes deel aan de ‘Meet The speeddatesessieBoss’-speeddate die georganiseerd werd door IMBIT Antwerpen​! Zo kregen we de gelegenheid om ons, naast enkele grote multinationals, voor te stellen aan de laatstejaarsstudenten HIB van de UAntwerpen. En omgekeerd.

Gewapend met zonnebrillen, een flinke dosis nieuwsgierigheid en een tikkeltje heimwee naar het studentenleven gingen we de uitdaging aan: op 16 minuten tijd een match versieren… Challenge accepted, IMBIT!

Een heleboel leuke gesprekken en evenveel lekkere hapjes later kwamen we tot de vaststelling dat we niet zo erg veel van elkaar verschilden. Knap, intelligent en altijd klaar voor een nieuwe uitdaging!

Bedankt voor de feilloze organisatie IMBIT!
Graag tot op jullie volgend event!

Groet,
Spikes

Meer foto’s kan je terugvinden op de facebookpagina van IMBIT.

meet the boss

speeddatesessie2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s