Video

Welkom Michael !

Afgelopen maandag maakte Spikes kennis met Michael Janssens. Michael startte op 5 oktober 2015 als Account Manager voor het Modern Apps team. Zijn persoonlijke doelstelling bestaat uit het opbouwen van een zo goed mogelijk inzicht in de precieze noden en behoeften van onze klanten, om hen op die manier een optimale dienstverlening te kunnen aanbieden. Mooi zo, want dit kadert helemaal in onze visie rond klantentevredenheid!

Ofschoon Michael vroeger een tijd lang de pannen van het dak speelde bij ‘den Beerschot’, liet deze Kielse Rat al meermaals verstaan dat hij uitkijkt naar een avondje Bosuil onder collega’s. Aangezien wij bij Spikes de rood-witte kleuren eveneens een warm hart toedragen kunnen we dergelijke toekomstplannen alleen maar toejuichen!!

Dat Michael super gemotiveerd is om zijn vooropgestelde doelstellingen waar te maken valt op te maken uit zijn favoriete quote:

The only thing standing between you and your goals is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can’t achieve it!

We verwelkomen Michael dan ook graag met een liedje uit zijn lievelingsalbum.
Welkom bij Spikes en enjoy your Life At Spikes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s