Yay, alweer een nieuwe Spikee!

Dat Spikes sinds twee jaar ook up and running in de Cloud is moesten we jullie hoogstwaarschijnlijk niet meer vertellen.
Maar wisten jullie ook dat dit leidt tot een steeds groter wordend Nederlands klantenbestand? Om ook onze Noorderburen uit de nood te helpen wanneer het op het vinden van gepaste Cloud oplossingen aankomt, trokken we recent Brian aan.

Brian MijnalsBrian Mijnals is afgelopen week gestart als Infrastructure Consultant. Zo zal hij onder andere klanten ondersteunen bij een mailboxmigratie. Dat de werknemers van deze klant daarnaast meteen ook actieve Yammeraars zullen worden vinden we natuurlijk “harstikke gaaf”!

Brian omschrijft zichzelf als een ervaren trouble shooter, die zich vastbijt in het vinden van de beste – technisch mogelijke – oplossing. Buiten het feit dat hij zich snel als een vis in het water voelt in meer technische en complexe omgevingen, houdt hij zich ook graag bezig met het kokkerellen voor grote groepen hongerige magen. (Hier hebben de Spikees al veel zin in !)
Als kind wilde hij, net als zijn vader, profvoetballer worden. Gaandeweg werden de ambities bijgesteld, en nu coacht hij op zaterdag met evenveel plezier zijn meidenvoetbalteam. Brian liet ons alvast weten dat zij het op dit moment zelfs beter doen dan het Nederlands elftal.

Welkom bij Spikes Brian! Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.

Veel succes & No-Spang*!

*No-Spang: Surinaams voor ‘Ontspan’, ‘Maak je niet druk’, ‘Stress niet’.
Een quote die Brian ons bijbracht.

Wist je trouwens dat Spikes nog steeds op zoek is naar nieuwe collega’s?
Neem een kijkje op spikes.be/jobs en laat van je horen! Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten !

Een reactie op “Yay, alweer een nieuwe Spikee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s