Welkom Joris !

Met veel trots konden we begin november een nieuwe collega inJoris Bollen ons midden verwelkomen. Sinds woensdag 5 november is Joris Bollen voortaan dus ook dagdagelijks te bewonderen op de zesde verdieping van onze geliefde WAW building.

Joris, voormalig oprichter van Beyond IT, zal als ervaren SharePoint Consultant ons Office 365 Productivity team versterken. In die hoedanigheid zal hij worden ingezet op verschillende projecten om de persoonlijke productiviteit van gebruikers en de efficiëntie van teams mee naar een hoger niveau te tillen. Het zou echter een gemiste kans zijn om zijn toegevoegde waarde te beperken tot uitsluitend de projecten. Vandaar dat zijn ervaring ingezet zal worden om de rol als teamlead op zich te nemen.

Buiten zeer geboeid te zijn door technologie in de meest brede zin van het woord is Joris van velerlei markten thuis. Zo is hij onder meer gebeten door paardrijden, Venetië en de VS. Dit om maar enkele van zijn interesses te noemen. Zijn vrienden, met wie hij het liefst naar een gezellig restaurant of een leuke bar gaat, omschrijven hem als iemand die niet stil kan zitten en toen we hem vroegen waarvoor collega’s bij hem terecht kunnen luidde het antwoord: “voor van alles en nog wat!” Een ideale voedingsbodem dus voor een vruchtbare samenwerking!

Enorm veel succes toegewenst vanwege het ganse team, Joris!

life is short
P.S.: Joris heeft nood aan zes extra talenten in zijn team! Ben jij een ervaren developer of functioneel analist(e)? Neem een kijkje op spikes.be/jobs en laat van je horen! Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s