BIWUG 17/11/2015

De systematische (technische) gebruiker van Microsoft producten en features heeft ongetwijfeld al meer dan eens – misschien onbewust – iets zien opduiken omtrent AZUG, BTUG, VISUG… e.a. equivalente User Groups. Net zoals deze opgerichte, dynamische community rond de Microsoft stack en tooling heb je ook een gebruikersgroep over (SharePoint) Information Worker, de Belgian Information Worker User Group afgekort de BIWUG. Deze virtuele groep heeft als doelstelling gebruikers, zowel technische als non-technische, die met Microsoft Information Worker technologieën en producten in aanraking komen, bij elkaar te brengen en hen een objectief en empirisch platform te voorzien aan informatie over deze tools. Op die manier kunnen de BIWUG-leden demo’s, ervaringen en kennis delen alsook van ideeën wisselen over de toepassingen van Microsoft.

Jaarlijks komen zulke virtuele initiatieven op regelmatige tijdstippen in real time tot leven via een fysiek (knowledge sharing & networking) evenement. Op de BIWUG van 17 november, dit maal gehost en georganiseerd door Tobania, nam onze eigenste Peter Plessers deel als gastspreker omtrent het onderwerp Office Add-in Development. In deze sessie bood Peter het talrijke publiek een overzicht van de mogelijkheden en aangebrachte verbeteringen van Office 2016 aan de hand van een aantal verhelderende demo’s en ervaringen uit recent gebruik ervan.

Wil je meer in detail weten waarover het meest recente BIWUG-evenement en het topic Office Add-in Development ging? Bekijk dan de presentatie van onze Spikee Peter Plessers op het BIWUG-event van afgelopen dinsdag 17 november.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s