Aside

De Spikes MoBro’s & MoSista’s danken u!

Aan alle (behaarde) liedjes komt een einde. Zo bergen we – voorlopig althans – de (haag)scharen, scheermesjes –en apparaten, trimmers en de onsportieve levensstijlvormen op. Vandaag willen we jullie met veel trots en plezier vertellen dat we met ons Spikes Movember Team contente eigenaar zijn geworden van plaats 26 nationaal van de 100 Movember collega-teams… en belangrijker, maar liefst bijna 900 EUR ingezameld hebben voor de steun aan het onderzoek tegen prostaat –en testiculaire kanker geleid door Prof. Johannes V. Swinnen, Hoofd van de Faculteit Oncologie aan de K.U. Leuven. Zonder warme en goede bedoeling van onze sponsors en Movember-sympathisanten was dit nooit zulk een succes geweest.

Daarom willen we dan ook iedereen bedanken die de fundraiser heeft gesteund zowel financieel, psychologisch als fysiek! Omdat de voorbije maand om de gezondheid van de man draaide – absoluut, dames, vanaf 1 december gaat alle aandacht terug terecht richting jullie 🙂 – leek het ons daarom een leuk idee om een Superman of Supervrouw (want jawel, achter elke gezonde én succesvolle man staat minstens zulk een sterke vrouw!) Bongo-bon te verloten aan één van de filantropische en barmhartige sponsors van het Movember initiatief! Het lot besliste om collega Ruben Plehiers gelukkige winnaar te maken van dit cadeau. Veel plezier ermee, Ruben!

In naam van elke Spikee MoBro & MoSista wil ik: Macko Laqueur, Ruben Plehiers, Karolien Schruers, Yvonne Bakker-Bosman, Christophe Lambrecht, SoftDev, Rudger Verbruggen, Jan Van de Velde, Mathijs Van Damme, Patrick Wegge, een anonieme donateur J, Maarten Ghijsens, Walter & Viviane Coppieters-Debruyne, Yannick De Meyer, Jonathan Van der Cruyssen, Ann Melis, Rita Vanderheyden, Bram Wallach, Matthias Laqueur & Leen Lagae (naast de eigen teamleden, jullie waren ook geweldig!) nogmaals enorm ‘praisen’ en danken voor de support! Geniet alvast  warme en gezellige feestdagen met de familie. Cheers!

Het Spikes Movember Team.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s