Aside

10 jaar Spikes – time flies…

Het is al 10 jaar dat ik bij Spikes werk en hierbij heb ik het bedrijf enorm zien evolueren. Maar wel met de constante drive om te innoveren en koploper te zijn in de nieuwste trends en technologieën. Vanaf het begin lag de focus op processen en workflows en groeiden we steeds mee met de nieuwe technologieën die op de markt werden gebracht.

Persoonlijk was ik de eerste jaren niet zo betrokken in deze materie, omdat ik bij mijn overstap naar Spikes nog een tijdje bij onze toenmalige klant Carrefour ben blijven werken. Maar als het contract daar was afgelopen werd ik ingewijd in de process modelerings principes en schreef ik mee de process boeken van Soudal en ABN AMRO Lease.

Later ben ik zo wat betrokken geraakt bij alle nieuwe technologieën die Spikes gebruikt in het bouwen van uiteenlopende toepassingen. Voor CRM Dynamics werd ik ingeschakeld voor een project bij Fortis Lease en vanaf de start van BI werkte ik mee aan het FDC-project om het rijgedrag van bestuurders te monitoren. Ondertussen werd er ook meer en meer de kaart van Sharepoint getrokken en het kon niet uitblijven of ik werd daar ook mee ingeschakeld. Eerst een klein projectje bij Entsog en nadien ABN AMRO Lease. Hier hebben we met Sharepoint een digitaal dossier uitgewerkt, maar ook hun websites, wiki en het intranet portaal. In de meest recente projecten zijn daar ook nog K2 workflows en Smartforms bij gekomen. Je merkt dus dat wij bij Spikes meegroeien met zowel de nieuwste technologieën, als met de behoeften van onze klanten op vlak van business.

Een andere waarde bij Spikes was steeds FUN. Als ‘ancien’ heb ik bijna alle Fundays meegemaakt en bij de Academies, Jumpstarts, Tuesday cafe’s stond plezier ook steeds hoog op de agenda. Met de collega’s is er naast het ernstig werken ook altijd tijd om te lachen – alhoewel de grapjes over mijn leeftijd niet meer zo origineel zijn :-).

Dit alles maakt dat ik het haast niet merk dat deze 10 jaar voorbij zijn gevlogen. Tezelfdertijd ben ik er zeker van dat er in de toekomst nog mooie uitdagingen te wachten liggen!

Patrick Wegge, SharePoint Configurator

FunDay-Spikes NV 2015

FunDay-Spikes NV 2015

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s