Aside

Welkom Xavier !

Op 11 januari mochten wij bij Spikes onze eerste nieuwe collega van het jaar verwelkomen!  Xavier De Telder zal het Hybrid Cloud Infra Team met zijn kennis en kunde versterken. Geen slechte timing, want zo werd Verloren Maandag voor Spikes een Gewonnen Maandag én kon Xavier zijn eerste dag meteen vieren met … een worstenbrood.

Xavier verdiende eerder al zijn sporen als systeem ingenieur bij onder andere Real Dolmen en Proximus. De waslijst aan Microsoft en Citrix certificaten die hij behaalde illustreert zijn ambitie om een breed gamma aan computer software tot in de puntjes onder de knie te krijgen. Xavier is dan ook de geknipte persoon om onze klanten de service te kunnen blijven garanderen die ze tereXavier De Teldercht van ons verwachten én verdienen.

Naast inwoner van de gemeente met de grootste Grote Markt van Vlaanderen is Xavier ook getrouwd en trotste vader van een zoon. Die doet hem ongetwijfeld vaak mijmerend terugdenken aan dertig jaar geleden, toen hij zelf als kind zo snel mogelijk volwassen wilde worden. Inmiddels is deze wens in vervulling geraakt en geniet hij vooral van lange wandelingen met zijn vrouw, gezellige dineetjes of een avondje uit met vrienden.

Welkom in ons Spikes team Xavier. Wij kijken alvast uit naar een vruchtbare samenwerking!

Wil jij net zoals Xavier in 2016 starten met een nieuwe uitdaging? Wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s