Delivering Progress: hoe Spikes met gevleugelde woorden een vliegende start nam in 2016

De tweede zaterdag van het nieuwe jaar staat binnen Spikes steevast in het teken van onze Jumpstart. Ook dit jaar werden er aan dit beproefd recept geen wijzigingen aangebracht en streken we met maar liefst 42 gemotiveerde Spikees neer in de voormalige bierbrouwerij Lamot in Mechelen. Niet om er Manneblussers te drinken onder collegavrienden – oké, dat later op de dag misschien ook wel een beetje -, maar in de eerste plaats om te kijken naar hoe we de komende periode samen onze klanten nog beter kunnen ondersteunen in het behalen van hun doelstellingen.

Spikes Kick-Off 2016-4542Voorzien van de nodige dosis vitaminen en cafeïne verwelkomden we gastspreker Cedric Dumont. Als voltijds Red Bull atleet is Cedric waaghals van beroep. Daarvan getuigde het adembenemende videomateriaal dat bij sommigen wellicht al angstzweet deed uitbreken. Een korte demonstratie zat er gezien de weersomstandigheden helaas niet in, maar we kregen wel een bevlogen verteller te zien die gepassioneerd bezig is met alles waar een mens eigenlijk net niet voor gemaakt is: vliegen. Met zijn aanstekelijk enthousiasme en inspirerende anekdotes maakte Cedric duidelijk dat iedereen die rekening houdt met een beperkte set van best practices in staat is om zijn of haar grenzen te verleggen.

Het verleggen van grenzen is een noodzakelijke voorwaarde voor vooruitgang. Iets waar we onze klanten dag in dag uit bij helpen, maar ook zelf binnen Spikes voortdurend naar proberen te streven. Aangezien deze focus op vooruitgang eigenlijk terugkomt in alles wat we doen en denken werd in de uren volgend op Cedrics keynote duidSpikes Kick-Off 2016-4572elijk dat de tijd was aangebroken om onze merkbelofte te vernieuwen. Onder de vlag Delivering Progress vaart Spikes de komende jaren dan ook zelfbewust koers richting zijn klanten. Nog steeds om mensen met elkaar te verbinden en hen beter te laten samenwerken. Dat deden we gisteren, dit doen we vandaag en dat zullen we ook in de toekomst blijven doen. Maar wel steeds doelbewust in volle vlucht vooruit!

Als afgelopen zaterdag één ding heeft duidelijk gemaakt dan is het wel dat Spikes trots mag zijn op zoveel gemotiveerde collega’s. Met verenigde krachten en veel goesting in de toekomst staan we samen achter datgene wat we vanaf nu aan al onze klanten beloven: delivering progress!

Spikes Kick-Off-2-4

Meer foto’s op onze facebookpagina met dank aan Danny van B2B Photography !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s