Aside

HR Consultant gezocht!

Spikes groeit ! Ons Rekruteringsteam draait op volle toeren, en het kan best wel wat hulp gebruiken! En dus hebben we een plaats vrijgemaakt voor iemand die ons kan ondersteunen bij de zoektocht naar nieuwe Spikees!

  • Ben jij een gepassioneerde freelance HR medewerker/medewerkster die open staat voor een langdurige opdracht ter versterking van het Spikes HR Team in Antwerpen? (enkele dagen per week in de komende 6 maanden)
  • Heb jij het enthousiasme om samen met het huidige team een 20-tal nieuwe collega’s met diverse IT-profielen aan te werven. (Developers, IT Project Managers, Infrastructure Consultants,…) ?

Neem dan nu contact op met ons! Je kan ons helpen met een actieve opvolging van kandidaat-Spikees in onze contactdatabase, en met creatieve ideeën om de instroom van extra kandidaten te vergroten. Echt, er zit hier een warm team op je te wachten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s