Aside

Welkom Clint !

Op 1 februari begon Clint Blanco als Infra Consultant bij het Hybrid Cloud Team. Buiten een hele hoop technische kennis die Clint met zich meebrengt charmeert hij ons team ook met zijn enthousiasme. Als rasechte Madrileno is deze positivo een echte family man. Tijd doorbrengen met vrouw- en zoonlief staat bovenaan het lijstje met zijn favoriete bezigheden. Idealiter in combinatie met lekker eten, familie en vrienden als het even kan. Maar met de 4th of July als geboortedatum leek Clint eveneens voorbestemd voor een carrière als  ondernemer. Op basis van zijn track record iets waar hij tot dusver met verve in geslaagd lijkt te zijn.

Dat Clint moeilijk in één enkel hokje onder te brengen valt kan geïllustreerd worden aan de hand van zijn muzieksmaak. Guns ’n Roses en Faithless dragen zijn voorkeur weg. Maar ook een housje op Ibiza om te rentieren lijkt hem wel wat.

Clint wordt er door zijn vrienden wel eens van verdacht oprichter te zijn van het gelijknamige mannenblad dat zijn lezers voorziet van het luchtigere entertainment. Buiten een gemeenschappelijke interesse voor NSFW artikels op het internet blijken er echter geen gegronde redenen te bestaan voor deze claim. Familie van Raúl González Blanco dan maar?

Wat er ook van zij: erg veel plezier en succes toegewenst met je tijd hier bij Spikes Clint!

Wil jij ook collega worden van Clint Blanco, Jasper Bernaers, Christophe Lambrecht en vele anderen? Neem zeker een kijken op spikes.be/jobs en laat van je horen! We zijn op korte termijn op zoek naar 2 ervaren System Engineers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s