Aside

Welkom Christophe!

AAEAAQAAAAAAAAUHAAAAJDMxZWJkMzBkLTEyMjktNDU0ZS05MTY5LTJiYWY0NGNiMDE1YQ

Sinds 1 maart hebben we er een nieuwe Spikee bij! Christophe Heureux zal het O365 Productivity team versterken. Deze creatieveling heeft al heel wat ervaring binnen SharePoint en O365. Naast het delen van zijn technische kennis, is Christophe ook actief bezig met muziek. Zo staan zowel jazz, r&b, house en techno op het menu. Ook het vullen van een canvas behoort tot zijn bezigheden.

Als echte levensgenieter houdt Christophe van koken en alles er omtrent, zo kan hij zeker genieten van een lekker glas wijn of mogelijk zelfs een biertje samen met vrienden (en collega’s?). Maar ook voor advies over een goed restaurant kunnen jullie dan ook zeker terecht bij hem! Naar eigen zeggen kan je hem dan ook regelmatig terugvinden in de fitness. Op zichzelf in shape te houden… Wel met podcasts van Soulection Radio of Studio Brussel in de oren!

Christophe wordt beschreven als is iemand met het hart op de juiste plaats en met een gevoel voor humor verpakt in een heerlijke dosis sarcasme. En onze collega’s kunnen bovendien met vragen over SharePoint API kunnen jullie steeds bij hem terecht! Een absolute meerwaarde dus voor ons team !

Welkom Christophe!

Wil jij, net zoals Christophe,  het O365 Productivity team vervoegen of heb je interesse in andere vacatures bij Spikes? Aarzel niet en laat ons iets weten op spikes.be/jobs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s