Bits & bytes van Crocs

Afgelopen vrijdag was het pyjamadag. En dat is ook onze Spikees zeker niet ontgaan… Dat menig developer houdt van een dagje HTML’en op pantoffels is genoegzaam bekend. Maar met pyjama of in badjas de werkdag doorkomen is toch wel next level. Of niet?

Euhm, pyjamadag?! Misschien is een kleine rewind hier wel op zijn plaats. Op 15/02/2016 riep Bednet vrijdag 6 maart uit tot Nationale Pyjamadag. Deze organisatie biedt digitaal onderwijs aan aan zieke kinderen of tienermoeders die gedurende lange tijd verstoken blijven van de lessen en hun vriendjes in de klas. Een knap initiatief dat, naast de inzet van enkele gemotiveerde vrijwilligers, mede mogelijk wordt gemaakt door bits, bytes en de technologie van de dag van vandaag. Dus, wacht… Samenwerking, kennisdeling en ICT? Dat lijkt verdacht hard op het Spikes DNA!

We besloten daarom het nuttige aan het aangename te koppelen, en zo de kinderen van Bednet mee een hart onder de riem te steken. Via Yammer werd al snel een initiatief op poten gezet om duimen en vingers van af te likken. Iedereen die vrijdag in slaapoutfit, badjas of op Crocs verscheen kon tijdens de middagpauze voor één luttele euro genieten van een Croque Monsieur of een Croque Sarah*. We kunnen gerust fier terugblikken op deze smakelijke eerste editie die, naast een heleboel verzadigde Spikees, twee inktpatronen opleverde voor Bednet!

Conclusie: progress delivered :-)! *Dit recept is eenvoudig verkrijgbaar per e-mail: sarah.geers@spikes.be

croques

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s