Welkom Rens!

Rens, afkomstig uit het niet zo verre Opglabbeek zal ons Spikes team vanaf vandaag vervoegen. Meer bepaald, hij zal het O365 Apps team gaan versterken. Rens was geen onbekende bij Spikes, zo deed hij 3 jaar geleden hier zijn stage. Na het behalen van zijn diploma en een eerste werkervaring besefte hij dat hij Spikes miste… Zo verwelkomen we hem een tweede keer met open armen.

RensVolgens zijn vrienden is Rens een doorzetter met creatieve oplossingen voor elk probleem. Zo kunnen de collega’s dan ook voor zowat alles bij hem terecht.  “Neen” zal je hem niet snel horen zeggen. Verder is Rens een fervent voetbalfan en is hij zeker te vinden voor een avondje voetbal kijken of om een potje zaalvoetbal te spelen. Niettemin kan hij genieten van een stevige wandeling of een kaartavond, liefst met de Dire Straits of andere topklassiekers op de achtergrond.

Als kind wilde Rens groot en sterk worden. Het O365 Apps team zal hem alvast grootmaken tot een expert binnen Spikes.

Welkom Rens!

O365 Apps team vervoegen of heb je interesse in andere vacatures bij Spikes? Aarzel niet en laat ons iets weten op spikes.be/jobs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s