Welkom Juan !

Joepie! Ons Spikes team groeit aan!Juan Stuck

Op maandag 18 april verwelkomen we onze nieuwste kracht binnen het Hybrid Cloud Infrastructure Team, Juan Stuyck. Uit het zuiderse Montenaken heeft hij zijn weg gevonden naar Spikes waar hij zijn favoriete bezigheden zeker zal kunnen uitoefenen. Deze zijn namelijk nieuwigheden leren kennen en ontdekken. De maan zal hij bij Spikes jammer genoeg niet te zien krijgen, ook al was dit zijn kinderdroom. Toen hij klein was wilde Juan namelijk astronaut worden. Ook zijn favoriete plaat stamt af uit zijn kindertijd: “Livin On A Prayer” van Bon Jovi.

Iets dichter bij vinden we wel zijn favoriete vakantiebestemmingen. Zo heeft Juan de tijd van zijn leven gehad in El Gouna, Egypte en mochten er meer uren in een dag zitten had hij zeker Yellow Mountain in China bezocht. Huáng Shān, zoals deze laatste bestemming ook wel wordt genoemd staat hoog op zijn verlanglijstje. Voor vakantietips kunnen jullie steeds bij Juan terecht. Ook voor de oplossing van een IT gerelateerd probleem, knutsel- of klustips, leuke geschiedkundige weetjes en natuurlijk voor een toffe babbel kunnen jullie bij hem terecht.

Verder kan je Juan op een perfecte zaterdagavond vinden in de cinema of in een gezellig restaurantje met vrienden of familie. Zij beschrijven hem als iemand die gedisciplineerd en behulpzaam is en toch ook wel een tikkeltje koppig. Juan vindt het vreselijk om tijd te verliezen en ook stilzitten is niets voor hem. En als we Juan mogen geloven kunnen we al onze dromen doen uitkomen, want zijn favoriete quote luidt namelijk: “All your dreams can and will come true – if you have the courage to pursue them.”

Van harte welkome bij Spikes, Juan!

Wil jij net als Juan het Hybrid Cloud Infrastructure Team vervoegen, of heb je interesse in andere vacatures bij Spikes? Aarzel dan niet en laat ons snel iets weten op  spikes.be/jobs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s