Not only running in the cloud!

Collage

Na de Movember actie in november en de nationale pyjamadag in maart, weten we dat de gemiddelde Spikee over een groot hart beschikt. Dat we met dit groot hart ook in staat zijn tot grootse sportprestaties bleek afgelopen zondag op de Antwerp 10 Miles & Marathon eens te meer.

Onder de 40.000 sportievelingen die gisteren aan de start verschenen dus ook zeven sportieve Spikees. Vanwege het blessureleed waren we genoopt om met een uitgedunde selectie de tijden van onze vorige deelname te bekampen. We besloten daarop van de nood een deugd te maken. “Kwaliteit boven kwantiteit” zou ons adagium worden! Maar dit was buiten Frederik gerekend. Hij besloot zich in de voormiddag alvast rustig op te warmen tijdens de marathon alvorens aan de start van de 10 mijl te verschijnen. Kwaliteit én kwantiteit, dan maar…

Tijdens de wedstrijd gingen onze gedachten uit naar de minder fortuinlijke collega’s in de lappenmand. Dat ook. Maar toch vooral naar het verbeteren van onze persoonlijke besttijd. Kwaliteit én kwantiteit, weet je nog… En niet zonder resultaat! Gemiddeld deden we er 12 minuten minder lang over dan vorig jaar. Dit betekent een collectieve verbetering van maar liefst 13%. Daar kunnen de Borlées nog iets van leren!

Na de wedstrijd werden we in het bedrijvendorp opgevangen door onze coach, die het melkzuur uit onze spieren masseerde met enkele rondjes gerstenat. Heroïsche verhalen werden uitgewisseld en de aandenken aan deze sportprestatie digitaal vereeuwigd. Een dikke 10 voor sfeer en gezelligheid op stand 124. Het was de verre wandeltocht meer dan waard…

Verder bordurend op het sportieve aspect: eren wie ere toekomt. Absoluut! Maar een kleine kanttekening en een gezonde dosis bescheidenheid zijn hier wel op zijn plaats. Zonder een goede omkadering zouden we deze tijden onmogelijk hebben kunnen neerzetten. Dan hebben we het in de eerste plaats over de fantastische sfeer, de talrijke supporters langs de kant en de stralende zon. Maar we mogen ook niet blind zijn voor de oerdegelijke sportieve begeleiding die we hier binnen Spikes genoten. Twee maanden terug gingen we op hoogtestage in Engelberg om onze voorraad rode bloedcellen aan te zuiveren, de afgelopen weken draaide Fruitsnacks, onze hofleverancier van vers fruit, overuren en de Spa Bruis consumptie overtreft het koffiegebruik de laatste tijd ruimschoots.

Dus: werken in IT slecht voor de conditie? Toch niet wanneer je bij Spikes werkt!

Dikke proficiat aan al onze sportieve Spikees: Dominique, Christophe, Jan, Michael, Ruben, Frederik en Hannes!

10miles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s