Welkom Felipe!

foto FelipeOp 2 mei startte Felipe Olea Bastias als business consultant in het O365 Productivity Team bij Spikes. Deze SharePoint kenner met Sales ervaring komt uit Antwerpen, maar zijn roots liggen een continent verder, namelijk in het prachtige Chili. Voor reistips en -tricks over dit uitgestrekte land kan je steeds bij Felipe terecht. Ook indien je wat advies kan gebruiken over sneakers, is hij steeds bereid te helpen. Dit is samen met de fotografie ervan zijn favoriete bezigheid.

Op een perfecte zaterdagavond gaat Felipe uiteten met zijn vriendin en vrienden. De rest van het weekend werkt hij liefst aan de verbouwingen in zijn huis. Mochten er meer uren in een dag zitten, zou hij zich hier dan ook in de week mee bezighouden. Iets waar er liefst wat minder van mogen zijn volgens Felipe zijn middenvakrijders, maar ook bestuurders die hun richtingaanwijzers niet gebruiken ziet hij liever niet op de baan. Zijn vaakst afgespeelde plaat zowel in de auto als erbuiten is “En Route” van Tourist LeMC.

Vrienden beschrijven hem als een vriendelijk, sociaal, open minded en oprecht persoon. Zijn favoriete quote komt van basketballegende Michael Jordan: “I can accept failure, but I can’t accept not trying”.

Als kind wilde Felipe piloot worden, maar we zijn bij Spikes heel erg blij dat hij een andere richting is ingevlogen en verwelkomen hem dan ook met open armen als business consultant bij het O365 Productivity Team!

Wil jij net als Felipe aan de slag als business consultant bij Spikes, aarzel dan niet en laat ons iets weten via jobs@spikes.be!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s