Welkom Kathleen!

Op 23 mei start Kathleen Vanhee, de langverwachte Customer Support Manager bij Spikes!kathleen vanhee Met een serieuze dosis ervaring aan customer support zal zij Werner bijstaan in het Support Management, zodat onze klanten in de toekomst nog beter geholpen zullen worden. Kathleen is naast een klantvriendelijke, ook een erg sportieve dame. Zo houdt ze onder meer van skiën en fietsen, maar ook een goed boek kan haar bekoren. Met Kathleen als skiër, kent de Spikes Shortski volgende winter hopelijk weer een extra kracht in het “skiërs-kamp”.

Ook op reis zoekt Kathleen liefst een sportuitdaging op, ook nieuwe culturen ontdekken staat op haar vakantiewenslijstje. Kathleen heeft een avontuurlijk karakter, zo ver was reeds duidelijk toen ze als kind het liefst piloot wilde worden. Naast poetsen, vindt ze ook binnen zitten vreselijk. Haar perfecte zaterdagavond is dan ook buitenshuis gesitueerd, op restaurant, of bij vrienden of familie tijdens een lekker etentje.

Mocht Kathleen voor een keer ’s avonds thuis blijven om een gezelschapsspelletjesavond te houden, pas je beter op want hierin volgens haar vrienden wint zij altijd! Verder omschrijven ze haar als iemand waar je op kan rekenen, gastvrij en sportief is. Collega’s kunnen bij haar terecht voor een uitleg of een plan van aanpak. Ze zal niet weglopen voor verantwoordelijkheid en beschikt over een goed geheugen dat meteen beschikbaar is. Ook is ze altijd te vinden voor een leuke babbel met bijhorende grappige anekdotes. Haar favoriete quotes luiden: “Mens Sana in Corpore Sano” en “YOLO”.

Bij deze nog eens een welgemeende “Welkom Kathleen”! Wil jij graag, net als Kathleen aan de slag bij Spikes, aarzel niet en stuur snel een mailtje naar jobs@spikes.be! Hopelijk tot snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s