Welkom Levi!

Op 23 mei komt Levi Devos stage lopen bij Dominique Schroijen in het Spikes HR teamLevi Devo. Deze afstuderende master in de arbeid- en organisatiepsychologie heeft al eerder ervaring op gedaan als recruiter en zal van deze ervaring rijkelijk gebruik kunnen maken bij Spikes.

In zijn vrije tijd gaat hij graag indoorklimmen of op stap met de scouts. Mocht Levi een perfecte zaterdagavond uitkiezen, zou hij in Gran Canaria zitten op het strand met een cocktail in de hand. Als kind wilde hij echter regenwouden ontdekken, maar momenteel raad hij je als ultieme vakantiebestemming Zweden aan! Niet alleen voor de prachtige natuur van het land, maar ook omwille van de vriendelijke mensen.

Mochten er meer uren in een dag zitten, zou Levi meer boeken lezen. Of het hier gaat om studieboeken, is niet geweten. Maar, dat hij bij het studeren “Time” van Hans Zimmer de hele tijd op repeat heeft staan, dat wel. Al hoor je hem op dit moment ook luid meezingen met “One Dance” van Drake! Iets waar hij minder enthousiast over is, zijn overbevolkte plaatsen of de moment wanneer mensen niet doorschuiven in een bus.

Zijn vrienden omschrijven Levi als een humoristisch, behulpzaam, opgewekt en geëngageerd persoon. Voor HR gerelateerde vragen, uitnodigingen voor allerhande zaken of een toffe babbel kunnen de collega’s steeds bij hem terecht. Om af te sluiten, Levi’s favoriete quote: “Simplicity is the ultimate sophistication.”

Studeer jij net als Levi bijna af of ben je op zoek naar een stageplaats voor volgend jaar? Laat dan zeker iets weten via jobs@spikes.be en misschien ben jij volgend jaar stagiaire bij Spikes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s