Afbeelding

Summer Kick-Off 2016

Op dinsdag 21 juni vond op Spikes de Summer Kick-Off plaats. Doelstelling van deze avond? Gewoon rustig bijpraten onder collega’s om vervolgens samen met verenigde krachten het derde kwartaal in te duiken! 20160622_081640000_iOS

Hoewel, dat duiken zat er niet meteen in. Daarvoor waren de weergoden ons iets te gunstig gezind. En gelukkig maar, want naast kabeljauw en steak tagliata stond er ook een gegidste stadsfietstocht op het menu. Onder de deskundige leiding van de mannen van CyclAnt – en ook een beetje van Leo op wie de zware taak rustte de groep bij elkaar te houden – zetten we koers in de richting van het openluchtmuseum in Middelheimpark bovenop (!) de breedste tunnel van België: de Craeybeckxtunnel.

Over koers gesproken… Wie wist dat

den Antwaerp (a.k.a. Royal Antwerp FC) aan het einde van de 19de eeuw zijn thuiswedstrijden in de velodroom van Zurenborg afwerkte? Wij nu in ieder geval wel! Met dank aan Nicolas en Jona, die ons met veel overgave en enthousiasme iets meer probeerde bij te brengen dan enkel en alleen een lege maag door al dat fietsen.

Niet dat dat laatste een probleem hoefde te betekenen overigens. Tegen de avond verzamelden we op de vierde verdieping van de Antwerp Tower om er in Bar Gloed te proeven van tapas, home made ice tea en vooral van de gezellige bric-à-brac sfeer die er heerst.

Rond half één ’s nachts vonden ook de laatste Spikees het welletjes geweest. Het werd tijd om stilaan terug te keren naar onze eigen WAW toren, een paar honderd meter verderop. Het laatste glas werd geheven, de Summer Kick-Off 2016 officieel beëindigd.

Kwartaal drie: here we come!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s