Welkom Salina!

Salina

Salina

Als er een prijs zou worden uitgereikt voor mooiste dorpsnaam, dan gaat die ongetwijfeld naar Eppegem – Sorry Laurent, Velzeke-Ruddershove werd nipt geen tweede. Probeer die naam maar eens over je lippen te krijgen zonder dat er spontaan een glimlach op je gezicht wordt getoverd!

Daarvoor hebben we de naam van Salina’s woonplaats niet eens moeten uitspreken eigenlijk. Haar spontane verschijning afgelopen vrijdag was ruimschoots voldoende! Salina komt Spikes als freelancer één à twee keren per week ondersteunen bij de aanwerving van nieuwe profielen. Voor haar liefst geen gladde verkooppraatjes aan de telefoon. Gewoon een objectieve voorstelling van wat we doen en waar we voor staan. Een goed product of een goede dienst verkopen zichzelf, toch? Absoluut!

Salina houdt van lekker eten, Netflix en haar gezin. Misschien dat wij ons, na afloop van de Family Fun Day 2016 op 18 september, volmondig bij die top drie kunnen aansluiten. Om de door haar vrienden gegeven omschrijving ‘goedlachs’ en ‘behulpzaam’ te kunnen bevestigen hebben we zo veel tijd alvast niet nodig. Dat wisten we al na één dag samenwerken!

Haar kinderwens om prinses te worden werd voorlopig op de lange baan geschoven. Freelance IT recruiter is als second best uit de bus gekomen. Daar kunnen wij bij Spikes best mee leven!

Heel erg veel succes toegewenst Salina en welkom bij Spikes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s