Zo vader, zo zoon!

Queen

News of the World (Queen)

Zo vader, zo zoon. De appel valt niet ver van de boom. In één van onze vorige blog posts werd het al gesteld: als het rijmt dan ís het waar (lees: Als het rijmt…). En zo dus ook bij Alexander!

Sinds maandag 11 juli is Spikes een Office Assistant rijker. Zijn naam: Alexander Van Dongen! Naast (bio-)chemicus in wording en fervent gamer tevens de zoon van naamgenoot en collega Frank Van Dongen. In de komende vier weken zal Alexander als jobstudent het Office Management helpen waar mogelijk. Van het aanzuiveren van de voorraad fruit over CRM tot het sorteren van papierwerk. Een polyvalente medewerker pur sang dus eigenlijk!

Alex kent zijn pappenheimers en is dan ook trotse eigenaar van de LP ‘News of the World’ van Queen. 360° en helemaal grijsgedraaid! Nét 18 jaar en toch al een man van de wereld, zo bewijst zijn liefde voor Seattle. Naast de thuishaven van Pearl Jam en Jimi Hendrickx herbergt de grootste stad van Washington ook de productiesite van Boeing. Volgens Alexander een aanrader van formaat! Letterlijk én figuurlijk.

Voor wie er nog moest aan twijfelen, bij Alexander kan je altijd terecht als… je hem wilt trakteren. Al moet je daar geen vier weken meer mee wachten, want dan reist deze blonde God richting Polen en Tsjechië!

Veel succes Alexander!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s