Aside

Welkom Jurgen!

Kurt

Jurgen

Op maandag 1 augustus werd het Hybrid Cloud Infrastructure Team van Christophe weer een beetje groter én sterker!

Ondanks het feit dat Jurgen de bijna-buurman van Tom Boonen is gaat zijn voorkeur toch uit naar het maken en beluisteren van muziek in zijn vrije tijd. In die mate zelfs dat amper één uurtje extra in een dag hem zou motiveren om alsnog een wereldberoemde muzikant te worden.

Gezelligheid troef met Jurgen in de buurt, want op zijn ideale zaterdagavond zet hij zich, in het bijzijn van zijn beste maten, rond een vuurkorf met een hapje en een drankje. En ook collega’s kunnen steeds bij hem voor een koffie terecht, naast raad, daad, info, een helpende hand, … Zowat alles eigenlijk. Behalve sushi. Daar heeft deze Schotland minnende bon vivant geen hoge pet van op.

Op vlak van ervaring neemt Spikes met Jurgen aan boord een steile vlucht vooruit. Als gewezen team en support manager weet Jurgen, net als Spikes, hoe belangrijk de mensen binnen een organisatie zijn. Samen met hem proberen dit human capital bij onze klanten ook de komende maanden zo veel als mogelijk te laten renderen. Onder meer door communicatie en collaboratie te vereenvoudigen.

P.S.: Jurgen, misschien wist je dit nog niet maar het is hier bij Spikes de gewoonte dat jarige collega’s een taart meebrengen. Dat wordt smullen geblazen over een maandje :)!

Een reactie op “Welkom Jurgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s