Aside

Het is feest in het O365 team!

Koen Koninckx zet vanaf maandag 8 augustus als developer mee zijn schouders onder de uitbouw van het O365 Productivity Apps team. Net als Jurgen houdt Koen van lekker eten en drinken met zijn familie en vrienden. Het idee om oud te worden is iets waar Koen niet echt naar uitkijkt. Verder wordt hij omschreven als een bon-vivant die sociaal en behulpzaam is. Volgens zijn schoonmoeder is Koen ook een uitstekende papa voor haar kleinkind. Een ander persoonlijk talent van hem is namen vergeten. Geen nood Koen! Er kan voor naamkaartjes gezorgd worden! 😉

Indien het is om op reis te vertrekken, zouden we Koen midden in de nacht mogen wakker maken. Liefst van al trekt hij dan naar het zuiden van Frankrijk of Italië omwille van de karaktervolle dorpjes en het lekker eten en drinken in deze streken.

Bij Koen kunnen de collega’s steeds terecht voor werk gerelateerde zaken of vragen over fietsen, muziek, eten of drinken of gewoon voor een toffe babbel. Zijn favoriete quote is afkomstig van Bob Marley en luidt als volgt: “One good thing about music, when it hits you, you feel no pain”.

Om zich te herinneren wat hij als kind wilde worden, keek Koen even terug in de algekende vriendenboekjes, hieruit bleek dat hij een carrière als profvoetballer op het oog had, maar het heeft niet mogen zijn. Bij Spikes vinden we dat minder jammer en verwelkomen we Koen met open armen!

Wil jij net als Koen aan de slag bij Spikes? Laat dan zeker iets van je horen via jobs@spikes.be en wie weet verwelkomen wij jou binnen enkele weken in onze kantoren in Antwerpen of Hasselt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s