Spikes is niet te stoppen!

Recruitment heeft het druk de laatste tijd! Na de laatste opstart van Jurgen en Koen, mogen we vanaf 16 augustus ook Mathias Devis welkom heten bij Spikes! Als Account Manager in het sales team, zal hij hopelijk voor heel wat nieuwe projecten zorgen.

Zoals jullie weten, maken we graag op ludieke wijze kennis met nieuwe Spikees en heeft dus ook Mathias enthousiast het ‘Wie is…’ lijstje ingevuld. Laten we eens kijken wat Mathias zoal te delen heeft met ons.

Mathias telt ondertussen 28 winters en woont in Schoten. Op zondag mag je hem storen voor een uitgebreide brunch. Zijn favo food en drink zou ik dan niet serveren, Belgische frietjes met stoofvlees en een blonde Val Dieu, zal namelijk nogal zwaar op de maag liggen dan.

Mathias houdt van rondreizen, wat voor hem gelijk staat aan absolute vrijheid. Of we hem dan ook in de bergen zullen aantreffen is nog maar de vraag, want Mathias heeft wat last van hoogtevrees.

Moest Mathias te horen krijgen dat hij nog maar 24h te leven heeft, zou hij zich omringen met vrienden en familie, lekker eten en genieten van de zon. Ook op school werd hij al als sociaal en sympathiek bestempeld. Hij geeft aan een goede student geweest te zijn en is dan ook terecht trots op zijn academische prestaties en professionele ervaringen.

Mathias daagt ons allen uit om onze readingskills aan te spreken met het boek ‘The world is Flat’ van Thomas L. Friedman. Dit analytische boek dat gaat over globalisatie, staat althans nog niet in mijn boekenkast. Een opmerkelijke keuze! Zijn filmkeuze is dan weer wel een echte klassieker. ‘Pulp Fiction’ van Quentin Tarantino, kennen we allemaal, toch?

Eindigen doen we deze kennismaking met een wel zeer mooie quote: ‘In the end, it’s not the years in your life that count. It’s the life in your years’ – Abraham Lincoln

Mooi gekozen Mathias en fijn dat jij het leven tijdens jouw jaren ook bij Spikes wil doorbrengen! Welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s