Pedro begint bij Spikes!

Pedro Vervaeke begint donderdag 1 september te werken bij Spikes. Deze 28 lentes tellende jongeman zal het Customer Support Team versterken als Customer Support Engineer. Om hem alvast wat beter te leren kennen hebben we hem de welbekende “Wie is …”-lijst laten invullen. Dat er een lach op mijn gezicht werd getoverd toen ik de antwoorden las, zegt al genoeg. En ja, zo werd zijn uitzonderlijk humoristisch talent meteen duidelijk. Zijn “Superman”-pose en kinderdroom om politieagent te worden, verklappen dan weer iets anders: collega’s kunnen bij hem voor alles terecht!

Op een perfecte zaterdagavond zou Pedro het liefst een goede mojito drinken, vergezeld van een Cubaanse sigaar. Ook een goed stuk biefstuk gaat er gemakkelijk in. Dit zou namelijk zijn laatste avondmaal zijn als hij mocht kiezen. Wat hij nog zou doen in laatste 24u? Panikeren! Een erg logische reactie, me dunkt.

Zijn buurman zou hem omschrijven als een fatsoenlijke jongeman. Dit blijkt te kloppen wanneer we kijken naar zijn gruwelijkste idee, namelijk dat hij geen tandpasta zou hebben. Deze propere jongeman gaat jaarlijks op reis naar St-Malo, in het noordwesten van Frankrijk. Bij deze is ook iedereen uitgenodigd namens Pedro. Het is ook enkel om op reis te vertrekken of voor een noodgeval dat je hem midden in de nacht uit zijn bed mag zetten, anders liever niet. 😉

Dan sluit ik nu af met zijn favoriete quote: “Jah?! Drinken we er nog ene?”
Tot morgen Pedro, want vrijdag staan de pintjes koud bij Spikes!

Kan je niet wachten om zelf een carrière in IT te starten? Aarzel niet en stuur ons een mail naar jobs@spikes.be!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s