Welkom Nevin!

Naast Pedro, start ook Nevin Mert op 1 september bij Spikes, zij gaat van start als nieuwste Customer Value Manager. En ook Nevin heeft enkele vraagjes beantwoord zodat wij haar alvast wat beter zouden leren kennen. Hierbij zijn we te weten gekomen dat ze op een perfecte zaterdagavond met haar vriend uit eten gaat in Antwerpen. Dat de “koekenstad” vele culinaire hoogtepunten kent, is ook haar niet ontgaan.

Als kind wilde Nevin altijd een jongen zijn, dat ze haar mannetje zal staan bij Spikes is hierbij ook een feit. Iets waar ze minder voor te vinden is, is het spreken voor een publiek. Hiervan gruwelt Nevin. Indien ze nog maar 24 uren te leven had, zou ze haar boek uitlezen in de armen van haar lief en dit het liefst in het paradijselijke Belize, haar ultieme vakantiebestemming. Zo raadt ze iedereen aan te gaan scubaduiken in de Blue Hole daar, een prachtige onderwatergrot voor de kust van Belize. En voor ik helemaal afwijk richting paradijs, gaan we over tot het volgende weetje…Nevin

Nevin wordt omschreven door haar schoonmoeder als “de verlosser van haar zoon”. Haar buurman omschrijft haar dan weer als “die vervelende die haar moto altijd zo slecht parkeert”. Gelukkig voor jou, Nevin, zijn de parkeerplaatsen bij Spikes voorzien voor auto’s, dus jouw moto zal er zeker inpassen. 😉

Verder heeft Nevin een uitzonderlijk talent om simpele zaken te compliceren, maar indien ze kan helpen, kan je steeds bij haar terecht. Enkel om 3 uur ’s nachts zit je met een probleem, want dan mag je ze enkel wekken indien er een aardbeving zou plaatsvinden.

Als afsluiter nog haar favoriete quote, die klopt als een bus: “What doesn’t kill you eventually will one day”. Bedankt voor deze levenswijsheid en nogmaals welkom bij Spikes Nevin!

Net als Nevin op zoek naar een nieuwe uitdaging in IT? Contacteer ons via jobs@spikes.be en wie weet vul jij binnenkort onze “wie is…”-vragenlijst in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s