Welkom Guy!

1 september is een belangrijke dag bij Spikes: Niet alleen starten Pedro en Nevin, ook Guy Klerkx doet zijn intrede. Hij zal als ervaren IT consultant stage lopen bij Spikes als Functioneel Analist en zo het O365 Productivity team komen versterken. En ook Guy heeft de “Wie is …”-vragenlijst ingevuld met eerlijke en inventieve antwoorden. Als kind wilde Guy graag straaljagerpiloot worden. Deze kinderdroom “stortte al snel neer”. Misschien omdat hij gruwelt van parachutespringen? Nochtans zou Guy het er wel op wagen indien hij nog maar 24 uren te leven had. Verder zou hij deze uren doorbrengen met zijn meest dierbare mensen en genieten van de kleine dingen. Zo zou hij lekker gaan eten en drinken, en gaan paardrijden met zijn dochter.

Zij zou haar papa omschrijven als de leukste en grappigste papa die er is en als diegene die steeds klaarstaat om naar de manege te vertrekken. Zijn buurman zou Guy dan weer omschrijven als een betrouwbaar iemand, waarop je kan rekenen. De collega’s kunnen ook steeds bij hem terecht voor een grap en een grol, voor hulp of voor een goede babbel. Ook om leuke activiteiten zouden we kunnen aankloppen bij Guy. Hij heeft hier namelijk een uitzonderlijk talent voor.

Een perfecte zaterdagavond brengt Guy het liefst door met zijn vrienden tijdens een etentje bij een goede Italiaan in het stad om daarna af te sluiten in een leuke bar met een goed glas.

Als ultieme vakantiebestemming verkiest Guy de Dominicaanse Republiek, maar voor een citytrip naar Portugal mag je hem ook steeds uit zijn bed bellen! Ook voor een telefoontje van de Nationale Loterij zal hij zijn gsm ’s nachts zeker op “luid” laten staan.

Last but not least, zijn prachtige, favoriete quote: “Accept what is, let go of what was, have faith in what will be”.

Van harte welkom bij Spikes Guy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s