Githa to the rescue!

September is een drukke maand voor recruitment, zoals je al in eerdere blogs kon lezen. Maar dat is niet alleen extra werk voor recruitment, maar ook voor de administratie! Jammer genoeg is onze Spikes Office manager een tijdje afwezig en zagen we onze HR Spikee Dominique net niet kopje onder gaan in het werk.

Daarom werd in een speedtempo (al zeg ik het zelf), de zeer bekwame Githa Geysels aangeworven om ons enkele dagen per week bij te staan in alle administratie, telefoontjes en nog veel meer! We weten nu dat Githa de komende weken ervoor zal zorgen dat er een fris drankje in de koelkast staat, maar wat weten wij van Githa?githa

Githa heeft met haar 41 lentes jaren ervaring als executive assistant. Nu ze mama is van twee sloebers, Louis & Arthur, vond ze het tijd om wat gas terug te nemen en op zoek te gaan naar een goede work-life balance. Ik ben er zeker van dat de goedlachse en vrolijke Githa dat zal vinden bij Spikes!

Een perfecte zaterdag gaat voor Githa gepaard met een lekker etentje en een glaasje wijn. maar ook, moest ze nog maar 24 uur te leven hebben, mag dat met een groot eetfestijn zijn met al haar vrienden en familie.

Als kind wilde Githa ontdekkingsreiziger worden. Misschien daarom dat we ze ’s nachts enkel uit haar bed mogen halen om op vakantie te vertrekken. En voor niets anders! Blijkbaar is ze ook geweldig in de keuken, al moeten we bekennen dat het beoordelende jurylid haar echtgenoot is. Hij kan blijkbaar net een ei bakken, dus misschien toch niet zo waarheidsgetrouw? Uiteraard mag Githa altijd de proef op de som nemen en iets lekkers naar kantoor meebrengen! In ieder geval is lekker eten de rode draad in Githa’s leven, want wij, als collega’s mogen haar altijd komen uithoren voor goede adresjes, wijntips enz.

Als ik mijn volgende vakantiebestemming moet bepalen, zou dat volgens Githa Nieuw-Zeeland moeten zijn. De monsterlijke jetlag is te verwaarlozen! Ik hoop dat ze daar wel geen insecten eten, want zowel ik als Githa zijn daar niet voor te vinden!

Ze is de vrouw in het leven van haar twee zonen (maar dat verandert snel Githa!) en daarom dat haar favoriete quote ook wel toepasselijk is om mee af te ronden: Collect moments, not things!

Welkom Githa!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s