Funday 2016!

spikes039Als freelancer die 2 dagen per week bij Spikes vertoeft, vond ik het eigenlijk een hele eer dat ik werd uitgenodigd op de Family Fun Day van Spikes! Aangezien ik als zelfstandige niet vaak op zulke activiteiten wordt uitgenodigd, wist ik eerlijk gezegd niet goed wat te verwachten.

Spikes had zelfs een website gemaakt ter ere van hun familiedag op 18 september waar je alle info netjes kon terugvinden. Een mooie locatie in het Antwerpse stadscentrum, een foodtruck om de dag mee te beginnen en vele leuke activiteiten! Maar dan moet je kiezen… Ga je voor cocktails shaken (en drinken uiteraard) of waag je je aan een partijtje Urban Golf? Jongeren konden kiezen voor een spannende Escape Room gevolgd door Lasershooting en zelfs de kleintjes hadden geen tijd om zich te vervelen.

spikes097

De zonnige dag begon op de parking aan het kantoor in Antwerpen. Een foodtruck had allemaal lekkers uitgestald voor ons. Een lekker broodje of wat soep? Voor iedereen wat wils! Ondertussen konden de Spikees aan hun gezin laten zien, waar ze elke dag hun tijd doorbrengen of waar ze uren vergaderen.

spikes122Daarna werd de tocht ingezet naar Het Elzenveld, waar we in groepen werden verdeeld voor de activiteiten. Terwijl de oudste dochters zich klaarmaakten voor hun Escape Room, sloten wij ons aan bij de groep voor de GPS stadswandeling. Als ik heel eerlijk ben, zijn mijn man en ik niet echt de grote wandelaars. Maar combineer leuke mensen, wat competitiedrang en toffe opdrachten en dan krijg je een geweldige dag! Wij vonden het alvast geslaagd en hebben onze reuze geamuseerd. Ook fijn dat onze groep, zich tot winnaar van de GPS challenge mocht uitroepen! 🙂

Ik heb begrepen dat iedereen zich wel geamuseerd heeft tijdens de activiteiten. Onze kinderen waren alvast laaiend enthousiast over hun ontsnappingspoging en het lasershooten! Terug aangekomen bij Het Elzenveld stonden enkele croupiers ons op te wachten voor een potje gokken. Gelukkig niet met echt geld!spikes182

spikes151Terwijl de kinderen zich uitleefden aan de goktafels, stonden wij natuurlijk al uit te kijken naar de heerlijke BBQ en saladebuffet. Mmmmmm, want wat zeg je anders tegen zoveel lekkers? Na een koffietje en dessertje, namen wij afscheid van de collega’s die je op zo’n dag toch op een andere manier leert kennen.

Ik vond het een zeer geslaagde Family Fun Day en jullie hopelijk ook! En degenen die er niet bij waren, hebben ongelijk! 🙂

Salina

2 reacties op ‘Funday 2016!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s