SharePoint Saturday 2016

Naar jaarlijkse traditie trokken we afgelopen zaterdag met een hele delegatie van Spikes naar de SharePoint Saturday. Elk jaar zijn we opnieuw verrast over de groei van het event en de manier waarop dit door de Biwug medewerkers in goede banen wordt geleid.  Bij deze dan ook onze felicitaties aan dit team! We zijn dan ook erg fier om ons steentje te kunnen bijdragen als Golden Partner!

Zo was ook dit jaar de SPS een leuke afwisseling tussen netwerken en interessante sessies. Op technisch vlak waren er niet de revolutionaire nieuwigheden maar desondanks toch zeer interessante sessies over allerlei onderwerpen.

Persoonlijk was ik het meest geboeid door de sessie van David Opendries over TypeScript en die van Stéphane Eyskens over Azure AD. Ook was ik zeer aangenaam verrast door de sessie van Rick Van Rousselt die zijn publiek wist te animeren met de Azure Container Service en Cognitive Services.

Ook bij de andere sponsors werden er duidelijk kosten noch moeite gespaard om ons een leuke dag te bezorgen. Dankzij de DJ Mash Machine van Spikes en de gratis cocktailbar van Devoteam waren er alle ingrediënten voor een heus feestje! We konden zelfs alweer even beginnen dromen over de naderende après-ski tijdens een spelletje spijker slaan!

Tot slot werden enkele onder ons ook nog eens verwend met één van de vele mooie prijzen.

We kijken alvast uit naar de editie van volgend jaar.

Rob Lempens,
Senior Developer @ Spikes

Een reactie op “SharePoint Saturday 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s