Welkom Pieter!

Nieuwe Business Innovation Consultant bij Spikes: Pieter Op De Beéck.

Office 365, Sociale Media, Digital Gadgets, Pieter Op De Beeck (31) is een veelzijdige Business Innovation Consultant. Door zijn gedrevenheid heeft hij in de voorbije jaren relatief snel zich alle technologieën eigen gemaakt om mensen beter te doen samenwerken. Onze klanten zijn gewaarschuwd: “Ik vraag altijd minstens 5 keer waarom”, zegt hij, “want ik wil altijd de échte reden achterhalen waarom de klapieter-op-de-beecknt iets al dan niet wil.”

Hiervoor was Pieter werkzaam bij Cegeka als ECM Information Analyst. Hij verwacht bij Spikes een heel persoonlijke, familiale bedrijfssfeer waarin hij dagelijks iets kan bijleren (stilstaan is achteruitgaan voor Pieter). Hij schreef zich alvast in voor de jaarlijkse SpikesShortSki :).

Klanten kunnen van Pieter verwachten dat hij hun vragen volledig ter harte neemt, en niet opgeeft vooraleer hij de juiste oplossing heeft kunnen aanbieden, die volledig aan hun echte behoeften voldoet.

Als hij nog 24 uren te leven had, zou Pieter iedereen bedanken die hij mogelijk nog niet genoeg had bedankt in zijn leven, om vervolgens met hen een afscheidsfeestje te bouwen op een unieke locatie.

Wij heten hem alvast van harte welkom en zijn collega’s kijken al uit naar een warme samenwerking.

Wil jij, net als Pieter, meewerken als Business Innovation Consultant? Dat kan! Laat van je horen via jobs@spikes.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s