Nieuwe Spikee: Ben van Mol!

Vanaf woensdag 9 november is Spikes een nieuwe Spikee rijker!

Na zo’n 10 jaar als Sharepoint Team Lead te hebben gewerkt bij Ventigrate, breekt er een nieuw hoofdstuk aan voor Ben van Mol! Deze nieuwe Business Innovation Consultant zal Spikes versterken met zijn gedegen kennis van O365, Sharepoint en Microsoft Cloud Services.

Ben hoopt op klanten die uitdagende projecten kunnen aanbrengen. En deze klanten kunnen op beide oren slapen: Ben houdt niet van half werk! Hij smijt zich in elk project en zo zorgt hij ervoor om met deben nodige dosis fun, zijn projecten goed op te leveren.

Ben is terecht trots om zijn team van 35 consultants, die hij zelf heeft opgebouwd bij zijn vorige werkgever. Zo kwam hij tot een zeer gemotiveerd en klantgericht team.

Als het tijd is voor een koffiepauze kunnen de collega’s zeker aankloppen bij Ben. Gelukkig zorgt Douwe Egberts elke dag voor heerlijke koffie bij Spikes!

Als kind wilde Ben graag drummen zoals Animal bij The Muppets. Geen enkele tafel, kookpot of bureau zal nog veilig zijn!

Wij wensen Ben alvast een warm welkom bij Spikes en excuseren ons nu al voor de ontelbare keren dat we van de kleine v in zijn naam een hoofdletter gaan maken ! 🙂

Wil jij net zoals Ben jouw kennis en kunde inzetten in ons O365 Productivity team? Laat zeker van je horen via onze (gloednieuwe) jobwebsite!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s