Aside

Wat staat er op onze wishlist?

De kerstperiode zit er aan te komen en dat betekent traditiegetrouw: kadootjes! Ook gezellig samen zijn en lekker eten, maar toch… kadootjes! Vaak komt dan ook vraag: wat wil jij hebben dit jaar? Pure horror voor sommigen, anderen hebben inspiratie genoeg. Wij checkten alvast eens wat onze Spikees dit jaar onder de kerstboom verwachten!

nes-classic-edition

Bron: nintendo.com

Games en gameconsoles blijven een absolute nummer 1. Onze Spikees kijken vooral naar het retro gamen met de Nintendo NES Classic, met 30 old school games. Ook VR of deze Gamevice, konden op een ‘like’ rekenen. Of deze buitenaardse laptop kon ook op wat steun rekenen.

 

Onze Spikees zijn blijkbaar vrij ijdel, want ook de selfie drone werd opgegeven als een leuk hebbeding. Ijdel en sportief, want de hypertechnologische loopschoenen van Nike, werden door velen heel erg gesmaakt als mogelijk kado. Enkel de prijs viel hen wat tegen. Ook de sporty classics zoals Fitbit en Apple Watch blijven het goed doen.

nike-hypeadapt-image-4

Bron: frixshun.com

Zelfs fotografie blijkt techie genoeg om in deze lijst te verschijnen. De retro Polaroid versie is populair. Vreemd toch dat retro zo hot is bij ons tech geeks! 🙂

Eén van onze Spikees met grootse verhuisplannen, ziet ook wel iets in deze modulaire tafels. Zou het je verbazen als ik zeg dat het een man is, die dit op z’n lijstje heeft staan?

Van alle suggesties waren er twee, die er met kop en schouders boven uit staken: The Barisieur en de Sevenhugs Smart Remote. De bariseur koppelt het aangename aan het onaangename. Dit toestel wekt je immers elke morgen met de geur van een verse kop koffie of thee. Jammer genoeg blijft dit voorlopig bij een ‘wish’ aangezien hij pas in september 2017 beschikbaar zal zijn.

De Smart Remote van Sevenhugs zorgt ervoor dat je geen twintig verschillende afstandsbedieningen meer nodig hebt. Je bedient je tv, muziek, licht, verwarming en andere zaken met één enkele remote. Een technologisch pronkstuk!

Heb je wat gezien dat zeker niet mag ontbreken op jouw lijstje?
Misschien toch ook even het budget van de kopers checken!

Veel shop en kerstplezier!

kersttruien

Een reactie op “Wat staat er op onze wishlist?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s