Rondjes lopen voor het goede doel!

Heb je het koud? Hoe is dat mogelijk?! Het is namelijk de Warmste Week van Music For Life. Ik heb het alvast warm gekregen van het initiatief dat Spikes heeft genomen door mee te doen aan de Warmathon.

De Warmathon werd georganiseerd in 5 verschillende provinciehoofdsteden en had uiteraard als doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de goede doelen van Music For Life. Spikes was present in Antwerpen en Hasselt en droeg zo z’n steentje bij.2016-12-19_19-17-53

Op 20 december stonden Rob, Rens, Ruben, Jasper, David en Koen aan de start van het 2 kilometer lange parcours. Samen liepen ze zo’n 25 rondjes! Dankzij hun sportieve inzet en die van 3820 anderen, konden ze in Hasselt €38210 ophalen! Wat een mooie prestatie!

 

afbeelding-vandaag-19-36-11

In Antwerpen was er op 22 december wat meer volk op de been: zo’n 7750 mensen deden mee aan de Warmathon. Ook hier lieten de Spikees zich van hun sportiefste kant zien. Jolien, Joris, Mathias, Dominique, Dirk, Pieter, Ben en Felipe zetten hun beste beentje voor en liepen wel 34 rondjes! De opbrengst van de Warmathon in Antwerpen zorgde dan ook voor veel vreugde: €77500!

image-today-08-27-36

Wij zijn alvast heel trots op onze Spikees en hun inzet voor het goede doel!
Volgend jaar nog van dat??

Een reactie op “Rondjes lopen voor het goede doel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s