Aside

Spikes goes ‘Kerstmarkt’

Dit jaar was mijn eerste eindejaarsevent bij Spikes. Ik had al geruchten opgevangen dat dit wel eens een zwaar feestje kon worden en sommige Spikees kennende…., ik was dus voorbereid.
De avond startte om 18u op de Grote Markt. Dominique, onze HR Enthousiast, had kosten noch moeite gespaard om deze mooi te laten versieren en verlichten. Bedankt hiervoor! Ook sommige Spikees waren thematisch uitgedost. Maar de echte attractie was natuurlijk het Jeneverkraam of ‘Ultivan’ van het Ultimatum. Sommigen onder ons hebben hun uiterste best gedaan om alle verschillende smaken te proeven… Of iemand hier effectief in geslaagd is is een goed bewaard geheim!

Er vond die avond op de Grote Markt ook nog een historische ontmoeting plaats waar de Spikees getuige van mochten zijn… De Sint had op de valreep een afspraak met de Kerstman, alvorens deze eerste terug met zijn stoomboot naar Spanje vertrok. Waarschijnlijk om te overleggen welke Spikees braaf geweest waren en welke iets minder…
Na deze geslaagde apero was het tijd om naar Aspen Bocadero aan de Waagnatie te vertrekken. De meesten van ons hebben dat te voet gedaan, anderen met de fiets… Ik denk dat ze daar in de buurt nog over praten…!

Alvorens aan te schuiven voor de kaas-, vlees of visfondue was er eerst tijd voor apero! Encurling nog een apero. En hapjes, en allé kom, nog een laatste apero en een poging tot curlen op de schaatsbaan! De sfeer zat er dan ook goed in toen iedereen aan tafel ging. Na een lekkere fondue en een lekker dessert begonnen de eerste Spikees huiswaarts te keren, waaronder ondergetekende.

Wie dacht dat het feestje toen gedaan was heeft verkeerd gedacht! Er werd nog tot in de vroeger uurtjes verder gefeest door sommige die-hard Spikees, helaas kan en mag ik hierover geen verdere details vrijgeven….

In ieder geval: bedankt Marc, Marc en Dominique voor het gezellige feestje en hopelijk mogen er veel volgen in 2017! Eén derde van ons Spikees vertrekt volgende week donderdag al naar de bergen als eerste teamuitje van 2017. Ik hou mijn hart al vast voor het aantal verzekeringspapieren die ik te zien ga krijgen :-).

Githa Geysels
Office Manager @ Spikes NV

More pictures on our Facebook page.
Thanks to MS Photography for the pictures and thank to Ultivan for the atmosphere!

kerstuitje

2 reacties op ‘Spikes goes ‘Kerstmarkt’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s