Een nieuw jaar, een nieuwe vacature!

Hallo! Mijn naam is Dominique en ik ben HR Enthousiast bij Spikes. Waarom ik al bijna vijf jaar ’s morgens telkens weer met het goede been uit bed stap? Wel, om Spikes als leuke en aantrekkelijke werkgever op de IT kaart te zetten. Enkel op die manier blijven de beste mensen uit de sector de weg naar Spikes, en dus die van onze klanten, vinden. 

Dat kan je natuurlijk alleen maar als je zelf ook efdominique-schroijen-linkedinfectief leuk en aantrekkelijk bént als werkgever. Naast al datgene wat je logischerwijze van een consulting bedrijf aan remuneratie mag verwachten, zorg ik ervoor dat je er bij ons ook een heleboel extraatjes bovenop krijgt. Jaarlijks halen we met zoveel mogelijk Spikees een frisse neus in de berglucht tijdens een fantastische shortski trip. Om tegemoet te komen aan de lange uurtjes die IT’ers soms achter hun laptop doorbrengen focussen we ons sinds kort ook erg op de gezondheid van ons Spikees en organiseren we hierrond vele initiatieven. Tijdens de wintermaanden staat er voor iedereen ’s middags een dampende kom soep van Comme Soupe te wachten, om zo toch de nodige dosis vitaminen binnen te krijgen. Het is maar een kleine greep uit het aanbod van zaken waarmee Spikes haar werknemers ten volle wil ondersteunen om hun werk met veel plezier en succes te blijven uitvoeren.

Ondermeer deze acties hebben er in de afgelopen vijf jaar mee toe geleid dat we staan waar we vandaag staan: een financieel gezond IT bedrijf met om en bij de 70 fantastische collega’s dat in volle expansie is. Deze expansie legt natuurlijk ook bijkomende eisen op het management van al dit human talent. Mijn sterkte situeert zich echter vooral op vlak van de organisatie van leuke events en het opzetten van nieuwe initiatieven om de werksfeer binnen Spikes naar een hoger niveau te tillen en de communicatie hier omtrent. Om het hoofd te kunnen bieden aan de nieuwe uitdagingen waar we met heel onze groep voorstaan, is er ook nood aan een strategische geest die de dingen ook procesmatig kan bekijken, zonder hierbij het menselijke aspect over het hoofd te zien! Een sterke persoonlijkheid, die met een geïntegreerde en coherente visie op vlak van HR beleid het beste in onze mensen naar boven weet te halen.

De Spikees vormen een hechte groep van enthousiaste medewerkers: “Collega’s zijn meer vrienden en aan die cultuur draag ik graag bij!”

Verschillende concrete acties werden in het recente verleden al op touw gezet. Ondermeer aan de hand van persoonlijkheids- en gedragstesten werden de competenties van onze medewerkers in kaart gebracht. Hierop werden dan verschillende communicatiestijlen geënt, ten einde elkaar én onze klanten beter te begrijpen. We hebben de afgelopen maanden dus zeker niet stilgezeten en staan te popelen om hier verder in gegidst te worden! Dus… Om een lang verhaal kort te maken: er werden al enkele boeiende initiatieven ondernomen in het kader van HR. Maar wij hebben jouw versterking nodig om deze te verankeren in een algemene strategie en kijk op onze allerbelangrijkste troef: het menselijk kapitaal van Spikes.

Heb jij zin om je schouders hiermee onder te zetten? Om met mij en andere Spikees samen te werken? Bekijk dan snel onze boeiende vacature en wie weet zit je al sneller dan verwacht mee aan ons bureau!

Dominique Schroijen
HR Enthousiast @Spikes NV

 

Een reactie op “Een nieuw jaar, een nieuwe vacature!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s